Un şimeluan stabilit în SUA, mulţumit de calitatea serviciilor medicale din Spitalul Judeţean

Sub sloganul „am întâlnit şi români mulţumiţi”, un şimleuan, Dumitru Ghemiş, stabilit în Statele Unite ale Americii, tratat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău la începutul acestui an, s-a arătat foarte mulţumit de profesionalismul medicilor, dar şi de condiţiile din spital. Acesta a trimis o scrisoare de mulţumire directorului de la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, menţionând că în noaptea de 4-5 ianuarie 2015 a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, diagnosticat cu o boală frecventă şi potenţial fatală, iar şansa pentru care astăzi este în viaţă se datorează echipelor de medici şi astenţi. În scrisoare, şimleuanul, stabilit în America, se arată mulţumit de faptul că în România există specialişti de elită care pot intra în competiţie cu medici din centre medicale renumite în lumea occidentală şi îi cataloghează pe medicii de la Spitalul din Zalău drept o „echipă medicală de mare valoare”.

8 Thoughts to “Un şimeluan stabilit în SUA, mulţumit de calitatea serviciilor medicale din Spitalul Judeţean”

 1. Anonim

  excelent articol! hahaha!

  1. Anonim

   daca razi asa ca prostul…ne-ai lamurit! Du-te si bea in continuare.

 2. Anonim

  splendid articol de presa! am ras doua ceasuri. va multumesc pentru binedispunere. presa de kkt.

  1. lee

   Mare bou esti mai! Nu va multumeste nici dracu pe voi, numai din ura si rautate traiti! Cum se intampla o fapta buna sariti ca sobolanii si va dati eroi aici! Sa dea si in voi o boala de-aia grea sa vedeti ce mai multumiti, in genunchi, medicilor si spitalului. Oameni de cacat ce sunteti.

 3. simleuan

  Ma bucur mult sa aud ca se intampla si astfel de lucruri.Am auzit si eu ca in Spitalul Jud. Zalau, sunt medici f. buni si conditii deosebite.Asa ar trebui sa fie in toate spitalele.

 4. Anonim

  Am auzit si eu despre medicii din Zalau ! Se bat pe ei spitale de renume din Cluj !!! Au nevoie de felceri si infirmiere ….

 5. Anonim

  ma boule, pe mine m-au salvat de viata ! Acum dorm linistit , pe dealul florilor ……

 6. Domnul acesta din Simleu ,minte de ingheata Crasna n miez de primavara ….ar vrea el sa fie in Statele Unite dar cred ca nici pe harta nu stie unde sunt ….la dl Ghemis minciuna e la ea acasa.Depre Arizona…si cetatenia americana baliverne ….

Leave a Comment