Un manager de nota 10 renunță la funcție

Florica Pop, managerul Bibliotecii Județene „Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj, notată cu punctaj maxim, nota 10, la ultima evaluare de mandat din cursul acestei luni, nu mai dorește să fie managerul instituției de cultură precizate. Aceasta a decis să se retragă din funcția de manager la instituția de cultură și a înștiințat Consiliul Județean Sălaj în subordinea căruia se află biblioteca, conform procedurii, despre această decizie de a renunța la fotoliul de manager. „Din motive personale am decis să mă retrag din acesată funcție de conducere, care expiră în 5 iunie. Practic, îmi voi duce mandatul până la capăt. Voi reveni în postul meu de execuție, cel de bibliotecar documentarist. Așa am decis și mulțumesc pe această cale tuturor  colaboratorilor”, a precizat managerul Florica Pop. Practic, în urma acestei evaluări de mandat, care se realizează o dată la patru ani, managerul trebuia să reconfirme sau să infirme dacă dorește continuarea activității pe un post de conducere. Deși notată cu punctaj maxim, pentru a treia oară consecutiv, Florica Pop renunță discret la cel mai înalt post din instituție.

9 Thoughts to “Un manager de nota 10 renunță la funcție”

 1. Anonim

  Atata au sapat o hienele astea nou venite si habarniste pe toate planurile, ca trebuia fortata sa renunte. Sa vina un adevarat specialist de partid. Tipic i roate instututiile atunci cand se instaureaza un regim totalitar judetean nou! Tragedia e.ca astia de acum sunt socant de dezastruosi, mult mai rau decat aia rosii de dinainte!
  Bucurati va de liniste si viata, doamna. Va multumim pentru ceea ce ani de zile ati facut pentru aceasta institutie. Sigur nu v ati fi gasit locul printre nulitatile care conduc acum! Multa sanatate 🙏

 2. Silviu

  Ii doesc sanatate d-nei respective, dar sa nu uitam ce a facut una, Pop Maria Lucy, (inspectoare generala la invatamant, pana deunazi) cea mai mare „hiena” din invatamantul salajean, sotia „senatorului” Pop Racas, o alta nulitate, ambii niste iompostori, care au supt Statul de bani nemerotati! Bine ca a scapat lumea de ei!

 3. Csp

  Bine faceți, doamna! Sunteți o femeie educata, profesionista și cu bun simț. Aveți grija de sănătate și întoarceți-va acolo unde sa puteti sta cu cărțile și cu cercetarile dumneavoastră. Vin vremuri scârboase, merita sa urmărim.

 4. jhon doe

  cam tarziu, sincer ,după ce ne-am pupat cu tibi ,dupa renovarile esuate de la sediile bibliotecii, (nu a îndraznit să ceară un sediu nou desi stie ca deja nu mai este loc pentru carti noi în depozit) bănutii au venit, oricum nu putem spune ca nu s-a facut nimic : digitalizarea ,unele manifestari culturale destul de apreciate ,DAR sunt atâtea de facut la o bibliotecă care trebuie să fie pentru județ nu doar Zalău

  1. Florica Pop

   M-aș bucura să vă răspund, în direct, despre istoria sediului și a construcției pentru care am făcut tot ce a depins de mine! Este corect să ne exprimăm în cunoștință de cauză, cât despre depozite, am avut grijă ca să existe spațiu de depozitare pentru următorii ani, fonduri să fie pentru dezvoltarea colecțiilor! Vă mulțumesc și vă aștept!

 5. Ileana Petrean-Păușan

  Felicitări, Florica Pop, pentru tot ceea ce ai făcut – mult și important – pentru instituția pe care ai condus-o și pentru cultura județului nostru ! Cu pricepere, dăruire și responsabilitate. Mie, personal, îmi pare rău că te retragi din această funcție. Ai mai fi putut face mult pe tărâmul bogat, dar vitregit, al culturii scrise… Îți mulțumesc pentru ideile, neliniștile și eforturile tale, pentru nenumăratele împliniri dăruite iubitorilor de cultură.

 6. Prof. Marin ȘTEFAN

  Sunt surprins de această veste neplăcută, pentru mine. Păcat! În acest context, spun: TOATĂ LAUDA!, pentru managementul domniei sale la Biblioteca Județeană Sălaj. Da, pentru că, ani la rând, printre primii, în TOP, s-a aflat… directoarea Florica POP! De nota 10 (zece)! Da, fiindcă: „Pentru carte și oricare publicație, / A făcut din bibliotecă o INSTITUȚIE VIE. / Iar prin fapte și fără teamă, / A dat viață unui DICȚIONAR DE SEAMĂ!”. Totuși, mă împac cu gândul bun, acela de a o revedea în postura/funcția în care am cunoscut-o cu mulți ani în urmă… Îi urez multă sănătate și succes deplin în această nobilă activitate! S-auzim de bine! Marin ȘTEFAN

 7. Anonim

  Avem un proverb care se cere amintit celor care au uitat înțelepciunea populară: ”Lauda de sine nu miroase a bine”. Este ușor să conduci cu finanțare nelimitată și fără verificare și control a sumelor primite. o instituție cu 30 de angajați! Wow, ce greu a fost! Baftă multă viitorului manager!

  1. Florica Pop

   Stimate Anonim, ne-am bucura dacă ați cunoaște realitatea, iar despre „ușor” sau „greu”, să vorbească numai cei care au trăit astfel de situații! Este o instituție județeană, așa că sunt mult mai mulți angajați și numeroase lipsuri/probleme… ne-am bucura cu toții să fi fost sau să fie așa cum spuneți „finanțare nelimitată”, realitatea e cu totul alta! Doriți o informație corectă, vă rugăm să apelați la… BIBLIOTECĂ!

Leave a Comment