Trimite chiar astăzi colete din România în Olanda cu TICTrans – mult mai avantajos și mai sigur!

Pentru atunci când trebuie să trimiți rapid un colet din România în Olanda, TICTrans este răspunsul. Nu vorbim de orice fel de firmă de transport colete pe plan internațional, ci de una despre care este foarte probabil să mai fi auzit până acum. Cu TICTrans uiți de toate grijile cum că pachetul tău nu va ajunge la destinație în cel mai scurt timp și în cea mai bună condiție.

TICTrans realizează săptămânal curse din România spre Olanda și trece prin foarte multe județe din țară în drumul său. Așadar, dacă vrei să trimiți un colet în străinătate în siguranță deplină, TICTrans este, fără doar și poate, alegerea optimă pe care o poți face.

 

De ce TICTrans?

 

TicTrans România este alegerea românilor atunci când vine vorba de curierat internațional din mai multe puncte de vedere. În primul și în primul rând, aducem în discuție faptul că este o firmă cu experiență îndelungată, firmă care în fiecare săptămână, încă din 2014, realizează curse către Olanda.

 

Mai mult decât atât, vorbim de o echipă profesionistă în spate. Doar cu ajutorul ei firma TICTrans este un nume despre care tu știi astăzi și îl asociezi cu serviciile de top.

 

Cum trimiți un colet din România în Olanda cu ajutorul TICTrans?

 

În goana ta în căutarea firmei de transport colete Olanda, uiți de cel mai important lucru și anume timpul în care acesta poate ajunge la locația aleasă de tine. Cu TICTrans coletele ajung în siguranță în Olanda în cel mai scurt timp posibil. Fii sigur de acest lucru, căci personalul acestei firme verifică în detaliu înainte de plecare rutele cele mai optime spre Olanda.

 

Revenind la ceea ce ai de făcut, pentru a trimite un colet din România în Olanda prin TICTrans trebuie să accesezi tictrans.ro și să îi rezervi acestuia un loc. Optează pentru rezervarea online căci este mult mai rapidă și mai complexă în sensul că, fiind scrise, informațiile pe care vrei să le transmiți firmei nu se vor pierde.

 

Alegând să trimiți colete din România în Olanda cu TICTrans sau retur, din Olanda în România, poți selecta direct din cadrul site-ului oficial adresa de ridicare și de livrare a coletului. Acesta poate fi livrat în Olanda până la adresa menționată de tine. Cât trebuie să plătești pentru acest lucru? Află în rândurile ce urmează.

 

Cât de costă să trimiți un colet din România în Olanda prin TICTrans?

 

Vei fi bucuros să afli că la TICTrans nu plătești costul transportului coletului în funcție de kilometri parcurși până la destinație, ci în funcție de greutatea și volumul acestuia. Colaborând cu TICTrans, așa va fi calculat costul de transport al coletului tău. Nu ai o limită în ceea ce privește volumul sau greutatea, iar prețurile încep de la 1 euro pe kilogram.

 

Bineînțeles, dacă vrei să trimiți mai multe colete, un volum mai mare de colete, poți negocia prețul de transport al acestora. Ia legătura cu personalul TICTrans pentru și mai multe detalii în acest sens. Regăsești datele lor de contact direct pe site – tictrans.ro.

Ce ai voie și ce nu ai voie să pui într-un colet ce urmează să fie trimis spre Olanda?

 

Atunci când trebuie să trimiți un colet din România în Olanda, ai grijă ca tot ce înseamnă conținut să corespundă cu cerințele firmei de transport. În cazul TICTrans, îți este interzis să trimiți în colet substanțe chimice stupefiante, explozive sau radioactive, arme de foc sau arme albe, mărfuri perisabile, băuturi alcoolice, țigări sau oricare alte produse din tutun, pietre prețioase sau metale și nu doar atât. Găsești lista completă cu informații pe tictrans.ro.

 

TICTrans vine și ridică colete din orice județ al țării, deci fără motive de îngrijorare cum că ar trebui să te deplasezi pentru a le plasa experților coletul tău. Nu uita de faptul că TICTrans organizează curse săptămânale spre Olanda din România, dar și retur.

 

Ai grijă ca pachetul tău să fie bine sigilat și să aibă expuse informații despre expeditor și destinatar. Optează pentru folia cu bule pentru un plus de siguranță adus acestuia. Găsești tot pe tictrans.ro toate informațiile necesare cu privire la felul în care trebuie să împachetezi coletul.

 

Contact TICTrans

+4 0749 808 484

Leave a Comment