Trei localităţi fără energie electrică din cauza ninsorii abundente

Alexandru Moldovan

Trei localităţi din Sălaj – Biuşa, Horoatu Cehului şi Aluniş – cu un total de 576 consumatori au rămas fără alimentare cu energie electrică ca urmare a ninsorilor abundente din ultimele ore.

‘Căderile masive de zăpadă au afectat două linii electrice, respectiv linia Răstoci, cu localităţile Şimişna, Ruş şi Fântânele – 849 consumatori şi linia Cehu Silvaniei, cu localităţile Biuşa, Horoatu Cehului şi Aluniş – 576 consumatori, care au rămas fără energie electrică. Echipele de intervenţie au reuşit repunerea în funcţiune a liniei Răstoci, în acest moment intervenindu-se pentru repunerea în funcţiune a liniei Cehu Silvaniei’, se arată într-o informare de presă dată publicităţii duminică de Instituţia Prefectului Sălaj.

Potrivit sursei citate, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj s-a întrunit duminică, la sediul Instituţiei Prefectului.

‘La ora transmiterii acestei informări, la nivelul judeţului Sălaj nu există drumuri blocate şi nici nu s-au înregistrat evenimente rutiere, dar pe unele artere se circulă îngreunat, în condiţii de iarnă. Pe drumurile naţionale se intervine cu 26 de utilaje, dintre care cinci în zona Meseş. Pe drumurile judeţene intervin, după caz, utilaje ale autorităţilor locale sau ale firmelor cu care au fost contractate lucrările de întreţinere a drumurilor pe timpul sezonului rece’, se precizează în informarea citată.

Leave a Comment