Tot ce trebuie să știi dacă mergi pentru prima dată într-un sejur all inclusive

Vacanțele all inclusive sunt sejururi care includ toate elementele esențiale într-un singur preț de rezervare – un pachet de servicii. Pe lângă cazarea la un hotel în apropierea plajelor fine din Grecia, te poți aștepta ca mâncarea, băuturile, activitățile, tururile ghidate și divertismentul să fie asigurate în pachet, fără a fi nevoie să plătești extra pentru a te bucura de ele.

 

O adevărată vacanță all inclusive pe o insulă din Grecia nu vine niciodată cu cheltuieli surpriză dacă alegi oferta care ți se potrivește. Și tocmai ca să evităm astfel de situații, ți-am pregătit un articol cu tot ce trebuie să știi dacă mergi pentru prima dată într-un sejur all inclusive în Grecia:

Ia în considerare câte zile sunt incluse în sejur

Orice pachet all inclusive pe o insulă din Grecia va cuprinde un număr de zile,dar cele mai întâlnite sunt sejururile de 7 zile. Dar de ce este important să vezi câte zile sunt incluse? Insulele grecești sunt adesea mai departe decât pot apărea pe hartă. De multe ori, feriboturile pot fi un mod lent de transport, astfel încât durata de timp pe care o ai la dispoziție va determina în final, alegerea unui pachet all inclusive în detrimentul altuia.

 

De exemplu, dacă vrei să ajungi pe insula Kos din Grecia, călătoria din România poate dura chiar și o zi întreagă. Dacă ți-ai ales o călătorie de 2-3 zile, s-ar putea să ți se pară că pierzi prea multe ore pe drum. În acest caz, este mai bine să alegi o zonă mai accesibilă, cum este Rodos, Mykonos sau Salonic, unde poți ajunge direct cu avionul în mai puțin de 2 ore.

 

În schimb, dacă alegi un sejur all inclusive de 7 sau 10 zile, vei putea vizita liniștit și fațetele magice ascunse ale Greciei care necesită mai multe modalități de transport și implicit, mai multe ore pe drum până la destinație.

La ce servicii să te aștepți într-un sejur all inclusive în Grecia

Hotelurile cu all inclusive din Grecia nu oferă aceeași varietate de servicii, iar acest lucru depinde de colaborările pe care le au sau de scopul cu care au fost concepute. De exemplu, unele oferă activități destinate doar adulților, în timp ce altele includ diferite evenimente pentru familiile cu copii.

 

Dar, în principal, fiecare pachet conține o serie de servicii standard, cum ar fi:

  • Călătoria în sine, dintr-un anumit punct până la o insulă în Grecia;
  • Transferul de la aeroport la locul de cazare;
  • Cazarea pe toată perioada sejurului;
  • Toate mesele incluse, plus diferite băuturi la alegere: vin, bere, băuturi răcoritoare etc.;
  • Bar deschis și gustări servite la anumite ore în timpul zilei și ale nopții;
  • Activități sportive acvatice, cum ar fi snorkeling-ul în apele din insula Mykonos.

 

Pe lângă serviciile standard oferite de pachetele all inclusive, poți găsi o varietate de oferte care să includă activități suplimentare, mai ales dacă alegi să călătorești împreună cu cei mici. Alege pachetul all inclusive în Grecia după preferințele și nevoile tale de călătorie!