Topală Travel – Transport Persoane Germania-Belgia şi Olanda

Daca si tu esti in cautarea unei firme serioase de transport persoane Romania Germania Olanda Belgia – Topala Travel este aici pentru tine.

Firma noastra realizeaza zilnic plecari din Romania spre tarile de mai sus – doar cu 2 soferi experimentati si pregatiti de orice cursa.

Plecarile noastre se fac din orasele importante din sudul Romaniei precum Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targoviste, Pitesti, Ploiesti, Alba, Sibiu, Deva, Arad, Timisoara.

Aceste curse regulate se fac cu microbuze foarte moderne, bine echipate pentru orice vreme si confortabile. Ele sunt inspectate foarte atent inainte si dupa orice fel de cursa pentru a asigura gradul de confort de care are nevoie orice persoana care apeleaza la serviciile noastre de transport persoane Romania-Germania.

Germania este cât se poate de bine pregătită pentru primirea romanilor. Țara are o rețea de centre de excelență și clinici de specialitate care este de neegalat oriunde în lume. Avem un sistem foarte bun de avertizare și notificare a bolii, precum și planuri excelente de pregătire pentru pandemie. Planul național de pregătire pentru pandemie este baza pentru planificarea pandemiei în Germania. Planul a fost adoptat în 2017 de Federație și de statele federale și este actualizat periodic. În plus, pe aeroporturile germane se desfășoară exerciții regulate de antrenament de urgență. Institutul Robert Koch este responsabil pentru coordonare și informare.

Urmați toate instrucțiunile oficiale. Respectați măsurile naționale de sănătate și siguranță. Confirmați toate aranjamentele de călătorie. Luați în considerare întârzierea călătoriei dacă aveți simptome asociate cu COVID-19, deoarece acestea pot determina un control sporit și întârzieri. Luați legătura cu contacte de încredere pentru actualizări și îndrumări suplimentare. Păstrați contactul cu reprezentanța dvs. diplomatică. Asigurați-vă că planurile de urgență reprezintă alte măsuri perturbatoare sau extinderi ale restricțiilor actuale.

Apeleaza acum la servicii de transport persoane Romania Belgia cu microbuzele noastre moderne si bine echipate. Topala Travel este compania care te duce si te aduce la destinatia dorita de tine oriunde in Germania, Belgia, Olanda.

Leave a Comment