Top 5 piese clasice de mobilier pe care le-au preferat sălăjenii în amenajarea livingului

Amenajarea și decorarea modernă și funcțională a livingului rămân dorințe ale multor proprietari de locuințe la bloc sau la casă. Ei încearcă să creeze spații cât mai frumoase, care să placă ochiului celor care le vor trece pragul, așa că iau în calcul, de foarte multe ori, atât piese de mobilier moderne, cât și clasice. 

 

Livingul rămâne una dintre camerele pe care vor să le mobileze cât mai interesant, pentru că aici vor primi musafirii, vor petrece clipe plăcute alături de ceilalți membri ai familiei sau vor servi masa. Sălăjenii au încercat să pună la punct un spațiu deosebit, având grijă să nu cheltuiască enorm și nici să facă schimbări majore, doar unele notabile. 

 

Iată câteva piese clasice de mobilier pe care le-au utilizat pentru a amenaja sufrageria:

 

Organizarea acestei camere s-a făcut cu multă atenție la detalii, în așa fel încât să fie confortabilă, aspectuoasă și funcțională. De asemenea, ea a fost personalizată cu diferite obiecte de decor, cu tapet, covor, tablouri pe pereți, șemineu etc. 

 

1 În orice living, este obligatoriu să existe o piesă de mobilă cât mai confortabilă, pe care membrii familiei să se poată odihni sau să socializeze unii cu ceilalți. La nevoie, atunci când musafirii vor să înnopteze, aceasta trebuie să devină și pat, iar acest lucru i-a determinat pe mulți sălăjeni să opteze pentru canapelele moderne de la Homelux, calitative, extensibile, comode și care s-au putut armoniza ușor cu restul obiectelor din încăpere;

 

2 O sufragerie clasică nu poate avea multe piese de mobilier îngrămădite, mai ales dacă este vorba despre una nu foarte spațioasă. Din acest motiv, proprietarii au optat pentru o bibliotecă cu un design clasic, care să depoziteze cărți, diferite lucruri personale, haine și chiar televizorul. Sălăjenii au preferat ca, pe lângă ea, să monteze și o vitrină, în care să așeze paharele sau vesela din porțelan;

 

3 Mobilierul din living trebuie să fie unul multifuncțional pentru că spațiul rămâne o necesitate în orice familie. Masa la care familia servește prânzul sau cina trebuie să fie una care se pliază și poate fi folosită doar în momentele respective. În restul timpului, această piesă va fi așezată pe balcon, într-o debara sau chiar pe un hol mai puțin circulat;

 

4 Măsuța de cafea se regăsește în fiecare casă, pentru că este mică, cochetă și poate completa perfect orice living, indiferent de designul ales pentru amenajarea sa. Ea este așezată în fața canapelei, pentru a servi ceai, prajituri sau alte bunătăți musafirilor sosiți în vizită;

 

5 Unii sălăjeni au dorit să mobileze livingul într-o manieră ușor romantică, cu obiecte cu valoare sentimentală, așa că nu miră pe nimeni că au utilizat câteva scaune recondiționate, moștenite de la bunici, și plasate într-un mod strategic. Ele au reușit să aducă încăperii căldură și intimitate.

 

În concluzie, aceste piese de mobilier clasice raman printre cele mai dorite de către proprietarii de locuințe din Sălaj, pentru că vor să creeze în livingul lor un spațiu confortabil și plăcut, care să le bucure viața zi de zi. 

 

surse foto:

shutterstock.com

One Thought to “Top 5 piese clasice de mobilier pe care le-au preferat sălăjenii în amenajarea livingului”

  1. I.C.

    Domnu Magazin Sălăjean, una din firmele la care ai pus link NU are adresă poștală, este un site fără nici o referință concretă pentru identificare, iar celălalt link duce la un magazin din Ploiești, de unde, se știeee!, sălăjenii își comandă canapelele.

Leave a Comment