Top 10 gadgeturi și accesorii IT preferate

Unii din noi ne-am obișnuit să lucrăm de acasă, alții nu am părăsit deloc biroul. Oricum ar fi avem nevoie de un mediu de lucru relaxant.

Unii din noi ne-am obișnuit să lucrăm de acasă, alții nu am părăsit deloc biroul. Oricum ar fi avem nevoie de un mediu de lucru relaxant. Gadget-urile și accesoriile ne pot face viața mai frumoasă și practică! De la găsirea modalităților de a înfrumuseța mediul de lucru de acasă sau de la birou până la investiția în diverse echipamente și accesorii, Kubato te ajută să iei deciziile cele mai bune pentru confort și eficiență!

 

Întotdeauna optează pentru un magazin cu gadgeturi si accesorii IT de ultimă generație de unde poți alege produsele tale preferate!

 

În continuare, îți punem la dispoziție o listă cu top 10 gadgeturi și accesorii IT care îți pot îmbunătăți și ușura munca:

 

1. Tastatura fără fir

 

Este elegantă, compactă și necesită puțină sau zero configurare. Investiția într-o tastatură fără fir este ideală dacă trecerea de la un dispozitiv la altul ar fi scenariul tipic pentru tine. O tastatură fără fir performantă poate funcționa perfect pe mai multe dispozitive simultan.

 

2. Carcasă/ husă pentru gadget-uri de călătorie

 

Cu privire la posibilitatea de deplasare în scop de muncă este o idee bună să-ți centralizezi încărcătoarele, firele, cablurile și alte gadget-uri într-o singură carcasă, care te asigură că nu se vor încurca sau lega între ele. Această este o husă cu fermoar care are suficient spațiu pentru a găzdui căștile, cardurile de memorie, mouse-ul, power bank-urile și alte elemente tehnice esențiale pentru lucru.

 

3. Stand pentru laptop

 

Îți petreci multe ore în fața monitorului? Nu este prea sănătos… dar iată ce este și mai rău: să te uiți la el și să dezvolți o postură groaznică. E necesar ca ecranul laptopului tău să fie la un nivel confortabil pentru ochi și spate. Un suport pentru laptop ușor, portabil și ușor de asamblat este ideal. Unghiurile și înălțimea să fie ambele reglabile, să aibă o parte inferioară goală pentru disiparea căldurii și să includă silicon pentru anti-alunecare.

 

4. Căști fără fir

 

Pentru atunci când ești într-o zonă și vrei să scapi de zgomotul ambiental: căștile fără fir sunt cea mai bună opțiune. Acestea se încarcă și pot funcționa până la 15 ore continuu. Alege niște căști performante care au un sunet clar și bucură-te de distracție!

 

5. Adaptor multiport

 

A fi pregătit pentru lucrul înseamnă să deții accesoriile care nu îți împiedică rutinele și procesele, mai ales când acestea implică transferuri de fișiere, accesarea altor gadget-uri și încărcarea mai multor dispozitive. Un adaptor digital multiport performant le poate satisface pe toate simultan și include porturi pentru USB, TF/SD, HDMI, PD, TRRS și altele.

 

6. Suport de cabluri

 

Dacă ai deja o geantă sau o husă pentru gadgeturile tale, de ce să nu explorezi un alt mod prin care poți să-ți păstrezi cablurile în ordine? Evită încurcarea lor și păstrează cablurile în siguranță și protejate cu suporturile pentru cablu. Aceste suporturi au sistem de prindere.

 

7. Baterie externă

 

Nu există priză? Nicio problemă. Dacă munca ta necesită deplasări sau e necesar să ajungi într-o locație unde încărcarea ar putea fi dificilă, adu-ți propriul backup. O baterie externă poate alimenta ușor și repede atât telefonul mobil și cât și alte dispozitive, cum ar fi laptopul. Majoritatea bateriilor externe au un sistem de protecție încorporat la scurtcircuit, care previne supraîncărcarea, supracurența și supraîncălzirea.

 

8. Prelungitor cu port USB

 

Cine poate utiliza o priză de perete la un restaurant, cafenea sau spațiu comercial și pentru cât timp? Oamenii obișnuiți să lucreze în cafenele trebuie uneori să-și aducă propriul prelungitor. Poate fi o formă de curtoazie. Ia în considerare prelungitoarele cu porturi USB.

 

9. Spray dezinfectant pentru mâini

 

Poate că acesta nu este vreun gadget, sau un accesoriu, dar cu siguranță contează! Un spray de igienizare este un lucru grozav de ținut la îndemână pentru cazurile în care spălarea mâinilor este imposibilă.

 

10. Cutie portabila pentru dezinfectant

 

Pentru a te asigura că gadget-urile și accesoriile de zi cu zi rămân curate și fără germeni, un alt lucru în care poți investi este o cutie portabilă de dezinfectare. Poți pune smartphone-ul, cheile, căștile, masca de față și chiar banii în ea. Metoda de dezinfectare este cu UV și poate curăța aceste lucruri esențiale utilizate zilnic în doar cinci minute.

 

Care sunt gadget-urile tale preferate?

One Thought to “Top 10 gadgeturi și accesorii IT preferate”

  1. […] Unii din noi ne-am obișnuit să lucrăm de acasă, alții nu am părăsit deloc biroul. Oricum ar fi avem nevoie de un mediu de lucru relaxant. Unii din noi ne-am obișnuit să lucrăm de acasă, alții nu am părăsit deloc biroul. Oricum ar fi avem nevoie de un mediu de lucru relaxant. Gadget-urile și accesoriile ne pot face viața mai frumoasă și practică! De la găsirea modalităților de a înfrumuseța mediul de lucru de acasă sau de la birou până la investiția în diverse echipamente și accesorii,  » Citeste mai mult […]

Comments are closed.