Tone de gunoaie adunate în urma petrecăreţilor

 

Societatea care se ocupă de aspectul şi curăţenia Zalăului, S.C. Citadin S.A. ne-a comunicat prin purtătorul de cuvânt Paul Maghiu, faptul că lucrătorii societăţii s-au ocupat în fiecare zi, dar mai ales în fiecare noapte pe parcursul Zilelor Zalăului, de strângerea gunoaielor şi salubrizarea zonelor direct implicate în eveniment. Echipe de angajaţi ai societăţii au strâns în fiecare noapte gunoaiele lăsate în urmă de cei care au petrecut în centrul municipiului, au curăţat spaţiile verzi şi au remediat problemele care au apărut, cu precădere în zona „fierbinte”, de pe bulevard.

În timpul manifestărilor dar mai ales după ce tarabele şi corturile au părăsit rând pe rând bulevardul, citadinii au strâns în total peste 20 de tone de deşeuri. Atât de mult gunoi a rămas în urma noastră încât a fost nevoie de ore bune şi drumuri repetate pentru ca întreaga cantitate de gunoi să fie strânsă şi transportată. Aceasta, în condiţiile în care comercianţii au avut contracte de prestare servicii cu S.C. Ave Ecoserv care a amplasat pubele şi containere în diferite locuri de pe bulevard, pe care le-au golit zilnic.

Citadin a curăţat bulevardul şi zonele din apropiere, după care maşinile societăţii au spălat drumul, cu apă şi detergent. Acţiunea va continua până când aspectul zonei centrale va fi aşa cum trebuie să fie, curat şi pe cât posibil… dezinfectat, având în vedere faptul că gunoaiele au fost pretutindeni, ca să nu mai adăugăm aceea că, unii au înţeles să folosească spaţiile verzi, clădirile din imediata vecinătate şi gardurile, pe post de toaletă.

Alte articole

3 Thoughts to “Tone de gunoaie adunate în urma petrecăreţilor”

  1. Primarul Capalnasiu,a fost principalul beneficiar din toate pdv ,asa ca trebuia pus la curatenie ,sa spele zidurile unde invitatii lui au urinat..si e un miros suportat de locuitori din zona. Sa fie plimbat pe bulevard ,sa/l admire alegatori,pt ….beneficiile. Lui personale,cu tigania organizata „made „Capalnasiu”. Rusine profitorilor !!!!!!!!!!!!!!!!

  2. zoom

    Majoritatea locuitorilor sunt gunoaie bipede care ar trebui sa locuiasca in padure sau in capatul satului de unde sunt originari.

  3. 20 de tone!!!!!!!!pentru atatea vor fi platiti dar nu ca s-au strans atatea !!!!nu isi dau seama cat de grea este acea tona !!!!au lipsit de la scoala cand s-a predat ,,notiunea,, de tona !!!

Leave a Comment