TO DO List de vacanță pentru 2019: 5 țări pe care TREBUIE să le vizitezi!

Ne aflăm la început de sezon, când în final putem spune că a început numărătoarea inversă pentru vară și că temperaturile vor fi pozitive pentru cel puțin 6 luni. Iată, așadar, un motiv să îți revii din letargie și să începi, de ce nu, să îți faci planurile pentru vacanță. Până la urmă, cu cât stabilești totul din timp, cu atât mai bine și, pe lângă asta, este bine știut că, odată ce pui la punct detaliile unei vacanțe, la nivel psihic cel puțin te vei simți mai plin de viață ca oricând.

 

O excursie este binevenită oricând, cu atât mai mult atunci când afară este cald, iar natura revine la viață. De aceea, ai face bine ca în perioada următoare să te pui în tema privind cele mai noi propuneri de vacanță ale anului 2019: alege agenția Karpaten pentru un concediu de neuitat peste hotare. Iar dacă încă nu ai nicio idee și ai nevoie de o sursă de inspirație, în rândurile următoare vei putea citi despre 5 dintre cele mai impresionante destinații de vacanță în care trebuie să te aventurezi.

 

Iată top 5 țări dintre care să alegi vara asta:

 

  • Japonia. Cu siguranță, o țară în care tradiția și tehnologia se împletesc armonios, asigurând o experiență de neuitat oricărui turist care alege să o exploreze. Religia, cultura și clădirile impresionante sunt doar câteva aspecte pe care trebuie să le descoperi, așa că propune-ți să vizitezi locațiile unice pe care le oferă o destinație turistică spectaculoasă.

 

  • Israel. Cunoscută și sub numele de Țara Sfântă, Israel trebuie explorat cel puțin o dată în viață, căci prezintă un potențial turistic extraordinar. Poți să te interesezi privind ceea ce ar presupune un circuit în Israel, pentru a te asigura că nu pierzi nicio locație din vedere. În Israel vei fi pus față în față cu monumente istorice religioase menționate in Biblie, cu oameni deosebiți și străzi pitorești, pe care nu le poți rata.

 

  • Portugalia. O destinație tot mai prezentă în fotografiile profesionale de pe rețelele de socializare în care, mai mult ca sigur, ai observat peisajele impresionante, clădirile și plajele fermecătoare. Propune-ți să o vizitezi cât mai curând, căci prețurile sunt chiar decente comparativ cu alte destinații turistice.

 

  • Italia. Iată o țară despre care se poate spune faptul că bifează absolut toate așteptările, inclusiv cele ale turiștilor mai pretențioși. Italia poate oferi o experiență inedită atât pasionaților de modă, cât și celor iubitori de istorie, civilizația romană fiind de-a dreptul fascinantă. De asemenea, pentru turiștii care merg în vacanță doar pentru relaxare, Italia oferă o gama variată de restaurante cu mâncare bună, dar și peisaje inedite, ideale de surprins în fotografii.

 

  • Spania. Trebuie să mergi cel puțin o dată în Spania pentru a descoperi absolut toate locurile minunate pe care aceasta le oferă turiștilor săi. Fie că e vorba de Barcelona sau Madrid, cele mai mari orașe ale țării, fie că mergi in Malaga sau Valencia, cu siguranță, viața de noapte, restaurantele pline și veselia oamenilor te vor încânta și îți vei dori să te reîntorci într-o țară care promite foarte mult din punctul de vedere al turismului.

 

Iată, deci, 5 destinații turistice unice în lume pe care trebuie să le descoperi. Poți chiar de anul acesta să începi cu una dintre țările enumerate mai sus.

Leave a Comment