TenarisSilcotub premiaza astazi peste 260 de elevi

TenarisSilcotub premiaza astazi peste 260 de eleviPeste 260 de liceeni din judetul Salaj vor fi premiati, in cursul zilei de astazi, de catre compania producatoare de tevi fara sudura TenarisSilcotub, pentru rezultatele deosebite obtinute la invatatura anul trecut scolar. Festivitatea de premiere va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, incepand cu ora 15.

Potrivit purtatorului de cuvant al companiei TenarisSilcotub, Olivera Iezdimir, in cadrul festivitatii vor fi acordate 249 de premii elevilor care au incheiat anul trecut scolar cu medii peste 9,95. Vor fi acordate 66 de premii pentru copiii angajatilor companiei si 173 pentru elevii din cadrul comunitatii Zalau. Aceste burse revin liceenilor care au incheiat anul trecut scolar cu medii cuprinse intre 9,95 si 10.

Toti elevii vor primi o bursa in valoare de 1.000 de lei, care va fi acordata in doua transe: una in cursul zilei de astazi si una in luna martie. De asemenea, in cadrul festivitatii vor mai fi acordate 15 premii de excelenta elevilor cu rezultate deosebite la concursurile si olimpiadele scolare, ai caror parinti sunt angajati ai companiei. Valoarea acestor burse este cuprinsa intre 300 si 1.100 de lei, a declarat purtatorul de cuvant.

Compania TenarisSilcotub a inceput acest program in 2005, fiind dedicat doar copiilor angajatilor. Anul 2009 a fost primul in care compania a extins programul pentru toti elevii din comunitatile din Zalau si Calarasi, in semn de apreciere a muncii lor si dedicarii pentru studiu. Anul trecut au fost acordate 270 de burse, tot in valoare de 1.000 de lei, liceenilor care au incheiat anul scolar cu medii de peste 9,95, si noua premii de excelenta olimpicilor.

Alte articole

Leave a Comment