STUDIU: 6 DIN 10 FEMEI ÎȘI DORESC SĂ FIE MAI ELEGANTE! ALEGE ȘI TU SĂ IEȘI ÎN EVIDENȚĂ!

Eleganța nu este întotdeauna la îndemână. Cere timp, răbdare și renunțarea la anumite obiecte vestimentare comode pentru unele mai chic, dar nu atât de ușor de purtat. Sigur ai câte o prietenă sau o cunoștință pe care oricând o întâlnești pare mereu ca scoasă din cutie. În astfel de momente parcă începi să te gândești că ți-ar prinde bine și ție să adopți o ținută mai elegantă. Trebuie să știi că nu este chiar atât de dificil. Nu trebuie să ai neapărat pantofi cu toc de 12 cm,  să te îmbraci doar în fustă și să ai mereu o coafura impecabilă.

 

Pentru a obține o ținută cu una aer elegant, încearcă să incluzi în vestimentația ta camășile.

 

 

Cămașa elegantă, detaliul care te pune în valoare

 

Fie că mergi la birou, la o întâlnire de afaceri, să iei prânzul sau să lenevești la o terasă cu fetele, o cămașă frumoasă îți poate schimba total look-ul. Chiar dacă restul ținutei nu se evidențiază cu nimic , dacă alegi acest accesoriu vestimentar, cu siguranță vei aduce  un suflu nou aspectului tău. Trebuie doar să ai mai multe modele de cămăși pe care să le asortezi. Fie la blugi, fie la o fustă elegantă ori la o pereche de pantaloni negri, simpli. Aici ai cinci exemple de cămăși pentru femei pe care, dacă nu  le ai în garderobă ar fi bine să le achiziționezi.

 

Ce fel de cămași ar trebui să ai în dressing?

Prima pe listă ar trebui să fie o  cămașă cu aplicații din dantelă. Va fi mereu la modă și îți va oferi un aer romantic. Nu are nevoie de accesorii, deoarece dantela din care este confecționată, sau aplicațiile din acest tip de material scot din monotonie orice obiect vestimentar. Cu o astfel de cămașă puteți fi  extrem de elegantă sau casual, în funcție de cum vă asortați.  Pantofi cu toc sau fără, pantaloni eleganți sau jeans.

          O cămașă cu imprimeuri cu buline este veselă, mereu la modă și poate fi purtată cam la orice vârstă. Sunt vechi reguli care spun că persoanele plinuțe nu ar trebui să poarte buline. Este un mare neadevăr. Chiar dacă ai câteva kilograme în plus, vei arăta bine cu un astfel de imprimeu. Important este să alegi culori care te avantajează.

Chiar dacă este clasică, o cămașă simplă, albă, cu siguranță nu va sta în dulap nefolosită. Are un aer mai office, dar vei găsi numeroase ocazii să o porți. Poti sa vezi aici cateva idei de a purta camasa alba, pentru a obtine o tinuta interesanta, care sa te scoata din tipar. Singurul ei dezavantaj ar fi că se murdărește foarte repede. O poți asorta cu o pereche de pantofi cu toc  gros, pentru un plus de comoditate.

Bineînțeles că trebuie să ai și o cămașă extravagantă. Nu o alege astfel încât să șocheze, ci doar să iasă plăcut în evidență. În acest sens poți opta pentru o cămașă mai decoltată sau pentru una cu o fundă supradimensionată.

Cămașa cu guler tip tunică este foarte versatilă. Poate fi purtată la un eveniment unde trebuie să fii foarte elegantă, dar și la ținute lejere, în funcție de celelalte obiecte de îmbrăcăminte sau de accesorii.

 

 

 

 

 

Leave a Comment