Șofer cu alcoolemie, depistat la volan în Șimleu

Polițiștii din Șimleu Silvaniei continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice. În ziua de 30 ianuarie, ora 21.15, în timpul activităților de control și supraveghere a traficului rutier, polițiștii din Șimleu au oprit pentru control un autoturism, condus de un sălăjean, în vârstă de 36 de ani. „Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal și continua cercetările pentru infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice”, se arată în comunicatul IPJ Sălaj.

Pentru corecta informare a cititorilor, redacția Magazin Sălăjean face mențiunea că, tot în cursul serii de 30 ianuarie, un angajat al IPJ Sălaj – Poliția Rutieră Zalău a fost depistat în Baia Mare cu o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după ce a fugit de la locul accidentului în care a fost implicat, eveniment rutier soldat cu două victime.

One Thought to “Șofer cu alcoolemie, depistat la volan în Șimleu”

  1. Anonim

    O mentiune necesara in lipsa unui comunicat pe pagina IPJ Salaj. Cu atat mai mult cu cat discutam de un politist intr o constatare de acest gen. In opinia lor, doar cetatenii trebuie afisati in comunicate. Va felicit. 👏

Leave a Comment