Bogdan Ilea – propus pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției

Avocatul Bogdan Ilea, decanul Baroului Sălaj, a fost propus de Partidul Național Liberal pentru a fi numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Justiției. Surse din cadrul formațiunii politice au transmis pentru Magazin Sălăjean că deocamdată nu mai există o altă propunere pentru această funcție. Bogdan Ilea a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pentru un loc în Senat.

Alte articole

6 Thoughts to “Bogdan Ilea – propus pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției”

 1. Anonim

  Putea sa l numeasca si la sanatate, tot un drac era. Ca la noi e pe numiri, nu pe competente…Tot numirile au dus si la.dezastrele in toate domeniile, inclusiv tragedii. Suntem o tara de idioti, daca am ajuns sa plecam capul in functie de ceea ce decide o formatiune politica, indiferent care ar fi aceea! Sper sa zboare cat mai repede, cu tot cu acest guvern prapadit.

  1. Moldovan D S

   Activismul politic nu exclude competentă profesională! Oare, tot politic a fost ales de catre avocați decan al Baroului Județean Salaj? Din cate am inteles este ales si la nivel național in organizatia profesională a avocaților! Intr-adevăr, sunt si numiri politice insa acest caz e excepția care întărește regula! Prin aceasta numire câștiga Romania si pierd, din pacate , sălăjenii. Mai cu seama cei care au nevoie de reprezentare de înaltă calitate in justiție!

 2. Ion Udreaa

  Și așa era increzut, sa-l vezi acuma.

 3. Anonim

  Un ahtiat dupâ funcții și bani.

 4. andrei

  un increzut, trage in jos partidul!

 5. Anonim

  Tot pe mocangeală si nepotisme. Ce l recomanda, aroganța? Un incompetent, alergator de cursa lunga dupa functii si pozitii. Atatea dosuri a lins pana i au facut si lui o „recomandare”, ca se imbolnavea de inima rea de cand a pierdut locul la Senat. Farfuridi!!!

Leave a Comment