Situația Băilor Boghiș, în atenția pensionarilor. Vârstnicii, supărați că trebuie să plece la stațiuni din alte județe

Pensionarii sunt supărați că Sălajul are resurse nevalorificate, iar mii de sălăjeni pleacă în stațiunile din alte județe. Reprezentanții pensionarilor din Sălaj au cerut autorităților sălăjene atenție și implicare în situația prin care trece stațiunea Băile Boghiș. Pensionarii cred că statul trebuie să intervină pentru salvarea resurselor de apă și punerea lor în valoare.

Prezent la ședința Comisiei de Dialog Social a Persoanelor Vârstnice din Sălaj, președintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalău, Ioan Ivașcău, a declarat că „noi am mai discutat despre situația Băilor Boghiș. Atunci erau în insolvență. Astăzi, băile sunt în faliment. Sunt nemulțumit pentru că societăți și entități mai slabe decât ale noastre au reușit să-și pună în valoare resursele, iar noi nu ne descurcăm. Atunci v-am dat ca exemplu stațiunea din Tășnad. Uitați-vă la Satu Mare. Toată lumea în valorifică resursele pentru oameni, iar noi le blocăm. Reprezentanții societății ne-au dat asigurări că se vor redeschide. Nu știu cum se va întâmpla asta”, a punctat Ivașcău la întâlnirea cu oficialii Instituției Prefectului. Prefectul județului Sălaj, Dari Toma, i-a explicat lui Ivașcău că este la curent cu situația de la Boghiș, doar că acolo este o proprietate privată, iar instanța este cea care va decide ce se va întâmpla.

2 Thoughts to “Situația Băilor Boghiș, în atenția pensionarilor. Vârstnicii, supărați că trebuie să plece la stațiuni din alte județe”

  1. Anonim

    Dar reprezentanții (???) pensionarilor nu au avut nimic de spus despre traiul de zi cu zi a pensionarilor, în condițiile majorării prețurilor a tot ce înseamnă utilități, alimente, medicamente ? Se bate apa în piuă pe probleme colaterale, tocmai pentru a cerută pensionarii. Nimeni nu mai spune nimic despre nerespectarea Legii pensiilor privind valoarea punctului de pensie. Ivașcău nu este reprezentantul pensionarilor. El este șeful CARP de unde își rotunjește frumos veniturile, pe spinarea pensionarilor nevoiași, obligați să apeleze la împrumuturi.

  2. Anonim

    Porcu de băse, turnător la secu, a dat băile la nuți, e bine că a fost cine să-i vină de hac ciripitorului. Se aude că ar fi cei de la usr, mă văd obligat să-i felicit !

Leave a Comment