Sisteme de irigaţii în Parcul Central şi la Sala Sporturilor

Municipalitatea va investi peste 100.000 de lei pentru realizarea instalaţiilor de udare a spaţiilor verzi din Parcul Central din Zalău şi din zona Sălii Sporturilor, lucrările urmând a fi executate de către societatea Prefcon SRL Zalău. În condiţiile în care în ambele zone sunt în curs de derulare lucrări de amenajare de amploare, administraţia locală consideră momentul ca fiind oportun pentru demararea investiţiilor amintite.

La Sala Sporturilor, în cadrul lucrărilor de amenajare a spaţiilor verzi vor fi plantaţi arbori, arbuşti, gard viu, trandafiri şi va fi pus gazon. “Pentru crearea condiţiilor optime pentru dezvoltarea plantelor şi asigurarea unei calităţi optime a gazonului pe întreg sezonul cald cu menţinerea unor consumuri de resurse materiale şi umane minime se impune realizarea unui sistem automat de irigaţii”, se arată în referatul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Zalău. Valoarea investiţiei ce urmează a fi realizată aici depăşeşte 88.000 de lei.

În ceea ce priveşte investiţia din Parcul Central, aceasta se apropie de 65.000 de lei.

Primarul Radu Căpîlnaşiu susţine că amplasarea instalaţiilor de udare nu presupune, neapărat, o economie din punct de vedere financiar, însă va garanta calitatea spaţiilor verzi.

Alte articole

3 Thoughts to “Sisteme de irigaţii în Parcul Central şi la Sala Sporturilor”

  1. Anonim

    exact asa ceva ne-a lipsit ! bani aruncati pe nimic!

  2. rationament firesc.

    exista solutii mult mai ieftine de intretinere si amenjare a spatiilor publice. lucrurile sunt clare: e vorba de o firma, e vorba de o institutie publica, e vorba de un contract, e vorba de banii..si ,,comisioanle” aferente..asta e un exemplu minor dar gandit-va in toata tara, si mai adaugati cei 20 de ani de la schimbarea regimurilor. Si ne mai miram ca am ajuns in situatia in care suntem!

  3. Anonim

    De cand e lumea daca vrei sa faci un parc intai incerci sa scoti pietrele,la noi se intimpla exact invers.

Leave a Comment