Sistări de gaze naturale pe două străzi din Zalău

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată temporar în cursul zilei de vineri – 2 septembrie, pe două străzi din municipiul Zalău, pentru remedierea unei defecțiuni. Este vorba de străzile Nicolae Titulescu și George  Coșbuc, între orele 9-16.

În vederea preîntâmpinării unor accidente, compania solicită închiderea robinetelor de gaze de la punctele de consum. „Să așteptați reluarea alimentării cu gaze naturale cu robinetele închise. După reluarea alimentării cu gaze naturale, să reaprindeți flacăra de veghe de la aparatele automate. Să supravegheați focurile  de la punctele  de consum timp de o jumătate de oră!”, au transmis reprezentanții companiei consumatorilor de pe cele două străzi. De asemenea, în cazul în care simt miros specific de gaz, aceștia sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928  sau 0265.200.928.

One Thought to “Sistări de gaze naturale pe două străzi din Zalău”

  1. […] Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată temporar în cursul zilei de vineri – 2 septembrie, pe două străzi din municipiul Zalău, pentru remedierea unei defecțiuni.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment