Șimleuan prins la furat în Zalău

La sfârșitul săptămânii trecute, un zălăuan a anunțat, prin numărul unic de urgență 112, faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din birou o sumă de bani. În aceeași zi, respectiv vineri, la orele prânzului, pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, un echipaj de jandarmi a depistat persoana în cauză, un bărbat de 26 de ani din Şimleu Silvaniei. În urma verificărilor s-a stabilit că, în jurul orei 11.30, acesta a pătruns într-un birou administrativ aparţinând unei unităţi de alimentaţie publică de pe raza municipiului Zalău de unde a sustras, dintr-un portmoneu aflat pe masă, suma de 2.100 de lei.

 Pe numele persoanei în cauză au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de furt, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.Prejudiciul a fost recuperat parţial.

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Șimleuan prins la furat în Zalău”

  1. Politie numai pt bogatani !

    La fel de prompta a fost politia zalauana si la hotul de la bijuteria Galerii. In schimb, nu a prins hotii care au spart cateva apartamente. Astia se ocupa numai de patroni, nu-i intereseaza cetateanl de rand. Salarioacele din politie se aduna InSA din impozitele platite de cetateanul de rand !

  2. Anonim

    Noroc ca a avut camera video patronul. O dovada a faptului ca administratia orasului nu da doi bani pe siguranta cetateanului. Avem doua furturi de proportii in acelasi loc la galerii iar camerele de filmat lipsesc. Investim in aberatii, iar in ceea ce trebuie nu. Acest consiliu local plin de incompetenti ar trebui sa si dea demisia in bloc. O rusine pentru Zalau!!

  3. Vai de zalauani!

    Ce consiliu local? Otto Haler, specialista in unghii Gurzau ( permanent absenta de la sedinte), specialistul „Dorel*? Si altii… Voi u realizati ca de trei ani astia nu ai facut nimic, au tras za Zalaul in jos, si au facut interesele si si-au intarit relatiile pe banii nostri? Politia? Care politie? Cea mai slaba ploitie din ultimii 30 de ani!

Leave a Comment