Şimleu Silvaniei are hartă digitală

Turiştii care ajung în Şimleu Silvaniei, dar şi locuitorii oraşului care caută o anumită stradă se vor putea informa, în curând, de la panoul ce va fi montat în centrul localităţii, în vecinătatea Primăriei.
Panoul în cauză, ce reprezintă harta rutieră a Şimleului şi principalele obiective istorice şi turistice din oraş, au fost realizate în cadrul unui parteneriat dintre autorităţile locale şi o firmă din Austria.
„În cadrul aceluiaşi parteneriat au fost realizate câteva mii de hărţi tipărite pe hârtie, format A1. Ele se distribuie gratuit oricărui doritor şi pot fi ridicate de la Primări Şimleu Silvaniei, precum şi de la sediile firmelor care au sponsorizat acest proiect. La Primărie se află, în acest moment, 5.000 de exemplare ale hărţii”, a precizat Septimiu Ţurcaş, primarul din Şimleu Silvaniei.
Firma din Germani a realizat şi harta digitală a oraşului, ce poate fi consultată la adresa http://simleu-silvaniei.map2web.eu/. Prin intermediul acestei aplicaţii interactive, cei interesaţi pot localiza pe hartă nu doar străzile din oraş, aranjate, de altfel, în ordine alfabetică, dar şi o serie de instituţii publice, obiective istorice şi turistice ori firmele care au sprijinit financiar demersul.

Alte articole

10 Thoughts to “Şimleu Silvaniei are hartă digitală”

 1. U4

  Mie îmi intră apa în casă iar voi faceți hărți digitale.Mare-i grădina Ta,Doamne …

 2. Anonim

  ,,……dintre autorităţile locale şi o firmă din Austria.”- ,,Firma din Germani a realizat şi harta digitală a oraşului…..”: Unde ai invatat jurnalismul? Ai putea sa-ti citesti macar o singura data articolul inainte sa-l postezi pe site.

 3. Anonim

  Copiat de la Regio, cuvant cu cuvant, virgula cu virgula!

 4. Anonim

  Alti bani pierduti. Incredibil ma cum putem fi atat de fraieri,noi, simleuanii

 5. sax

  Andreea,te cam plimbi prin Germania și Austria via Șimleu Silvaniei,împreună cu Timi pe banii noștri

 6. Q

  Am vazut: bani azvarliti in vant pe un desen extrem de primitiv, cand pe Google Street View ai VIDEO pentru TOATE strazile si cladirile din Simleu la 360 de grade. Dar poate stie dom primar cui si de ce a dat banii?! Sau e doar incompetenta?

 7. Anonim

  oare cat a costat?

 8. Anonim

  Mai Silaghi,pe langa ca mananci banii nostri degeaba ca si consilier nici macar nu te-ai informat ca aceste harti se fac gratuit!Apuca-te si-ti mai curata santul ca e mol de un metru de aceea e apa in casa

Leave a Comment