Și eu vreau să zbor

Fundația Maya este o organizație neguvernamentală, nonprofit, care prin activitatea centrului de zi ”Fluturi Albi” din strada Corneliu Coposu nr. 49, Zalău asigură servicii de asistență socială copiilor și adolescenților cu dizabilități psiho-neuro-locomotor, prevenirea și combaterea marginalizării sociale, dezvoltarea abilităților de autonomie personală precum și sprijin/asistență familiilor acestora.
Centrul de zi constitue o insulă în care făclii de speranță sunt menținute de oameni cu suflet mare și generos. Speranța este un lucru înaripat cuibărit în suflet.
Târziu înțelegem că timpul este îndragostit de unii oameni cu răni sufletești vizibile dar mai ales invizibile.
Să încercăm cu toții să facem bine pentru că orice umbră de întuneric dispare la venirea luminii.
Cei ce vizitează centrul de zi, fac cunoștință probabil nu pentru prima dată cu un altfel de emoții. Se strecoară în sufletul acestora dorința de a sprijini continuarea activității centrului.
Conducerea fundației Maya și beneficiarii centrului de zi ”Fluturi Albi” aduc mulțumiri pentru sprijinul, responsabilitatea, sensibilitatea și rezonanța la problemele și nevoile semenilor următorilor: Consiliul local Zalău, DASC – Zalău, S.C. Michelin România, S.C. Hudin Anda, S.C. Sona Impex S.R.L., elevi ai C.N. Silvania, elevi ai Liceului Pedagogic, d-lui avocat Mircea Popovici, d-lui Adrian Gontariu, doamnei dr. Stela Ruzici.
Modul acestora de a face bine, ne amintește că în acest gen de activitate nu suntem singuri.
Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze.

LA MULȚI ANI!

Conducerea Fundației Maya Zalău

Leave a Comment