Sejur la mare cu 450 de lei prin Direcţia pentru Sport şi Tineret

Tinerii cu vârsta de până în 35 de ani care vor să petreacă un sejur de relaxare pe litoralul românesc pot alege oferta de vacanţă disponibilă prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJTS) Sălaj. Potrivit unor informaţii furnizate de Adrian Fărcaş, directorul DJTS Sălaj, pe toată perioada estivală, sunt disponibile tabere la mare, la Eforie Sud şi la 2 Mai. Preţul de cazare, pentru un sejur – şase nopţi şi şapte zile, porneşte de la 75 de lei – persoană şi include trei mese zilnice. Tabăra de de Eforie Sud, complexul New Paradise, are 448 de locuri de cazare şi cuprinde camere cu două, trei, cinci, şase şi opt locuri, toate cu grup sanitar propriu. Printre dotările suplimentare ale taberei de la Eforie Sud se numără: locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, sală de şedinţe, sală de dans, aparate de fitness în aer liber, acces la internet şi discotecă în aer liber.

De asemenea, în Centrul de agrement de la 2 Mai sunt disponibile 200 de locuri în camere cu două, patru şi cinci paturi. Fiecare cameră are grup sanitar propriu, iar printre dotările suplimentare ale centrului se numără: locuri de joacă pentru copii, sală de şedinţe, acces la internet, teren de sport şi teren de minigolf. Centrele de agrement precizate se află în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), minister care pune la dispoziţia tinerilor, elevi şi studenţi cu vârsta de până la 35 de ani, mai multe oferte turistice pentru petrecerea vacanţei de vară, în tabere aflate în toate judeţele ţării, condiţiile de cazare fiind de două stele.

„Pe litoral există mai multe locaţii ale agenţilor economici privaţi, acreditaţi de către MTS, având preţuri cuprinse între 75 şi 150 lei/persoană, preţuri care includ trei mese zilnice. Tinerii interesaţi de oferta de vacanţă pot accesa site-ul  www.mts.ro, secţiunea tabere, unde pot afla informaţii referitoare la preţuri, numărul de locuri disponibile şi date de contact ale centrelor de agrement aparţinătoare MTS”, a precizat directorul DJTS Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment