Secretul meselor festive? Piesele din cristal Bohemia

Te-ai întrebat vreodată care este secretul unor mese festive? Răspunsul îl vei afla continuând să citești rândurile carr urmează. Mulți dintre noi ne dorim să ne impresionăm musafirii, iar din acest motiv îți vom arată cum putem face asta. Însă, până ajungem acolo, îți vom oferi un scurt indiciu: cristalul de Bohemia.

Ne putem impresiona musafirii prin piesele din cristal Bohemia?

            Cristalul de Bohemia este doar o mică parte din secretul nostru de astăzi. Nu cristalul în sine îi impresionează pe oameni, ci produsele a căror formă o ia. Prin urmare, astăzi îți prezentăm 5 produse exclusiviste care nu pot lipsi de la mesele festive.

Produsele pe care urmează să vi le prezentăm fac parte din gama produselor de la magazinul online  Class Gifts. Nu ați auzit de el? Atunci nu știți de ratați. Acest magazin are multe produse decorative din cristal de Bohemia. Pe moment, însă, vom vorbi despre următoarele produse:

  1. Set 6 pahare vin roșu din cristal de Bohemia;
  2. Set 6 boluri din cristal de Bohemia;
  3. Scrumieră din cristal de Bohemia, model Thomas
  4. Bombonieră din cristal de Bohemia, model Diamond;
  5. Set 24 tacâmuri argintate de la Chinelli Italy;

Set de pahare din cristal de Bohemia pentru vinul roșu

O masă festivă nu se numește masă festivă dacă nu se servesc musafirilor o băutură clasică. Astăzi am optat să vorbim despre vinul roșu, însă Class Gifts nu are pahare doar pentru acest tip de băutură. Se pot opta și pentru alte tipuri de seturi pahare cristal, precum whisky-ul.

Un set de pahare cristal nu trebuie, așadar, să lipsească de pe masa festivă. Modelele sunt numeroase la Class Gifts, însă noi îți vom recomanda câteva pentru vinul roșu. Încearcă modelul Kleopatra de 360 ml, modelul Skyline de 320 ml sau modelul Lorey Pinwheel de 220 ml.

Set de boluri din cristal de Bohemia

Un al doilea set de produse care fac mesele festive să fie un hit sunt bolurile din cristal de Bohemia. Bolurile au de obicei o utilizare multiplă. În ele putem pune mici aperitive, șerbet turcesc sau multe altele.  Trebuie doar să ne folosim imaginația.

Musafirii for fi de-a dreptul încântați că ai ales să îi servești în boluri de cristal. Se vor simți de-a dreptul regali! La fel cum te simți și tu atunci când le-ai comandat pentru prima dată. Multe alte seturi de boluri din cristal te așteaptă la Class Gifts.

Scrumieră din cristal de Bohemia, model Thomas

În cazul în are vin la masă fumători, atunci este bine să ai la îndemânâ o scrumieră. Și nu orice fel de scrumieră, ci o scrumieră de cristal. Da! Ai auzit bine! La Class Gifts poți găsi și scrumiere din cristal bohemian.

Modelul Thomas este doar unul dintre cele câteva modele de scrumiere de la Class Gifts. De ce să te limitezi doar la uzualele produse din cristal bohemian? Optează și pentru ceva ieșit din tipar, precum o scrumieră. Fiecare musafir trebuie tratat la fel, indiferent dacă sunt fumători sau nu.

Bombonieră din cristal de Bohemia, model Diamond

Vorbitul despre mâncare îți provoacă uneori foame, însă e timpul să discutăm și despre ceva dulce. Ce-ai spune de o bombonieră din cristal de Bohemia de la Class Gifts? Deseori musafirii poftesc și ceva micuț și inocent de dulce, precum o bomboană, înainte de mesele principale.

De la magazinul online Class Gifts poți alege o serie de modele pentru viitoarea ta bombonieră. Printre ele amintim de:

  • Bombonieră din cristal Bohemia model Diamond de 9.5×9 cm;
  • Bombonieră din cristal Bohemia model Taurus de 15 cm;
  • Bombonieră din cristal Bohemia model Miranda de 15 cm.

Set argintat de tacâmuri de la Chinelli Italy

Deși acest set de tacâmuri nu este din cristal de Bohemia, este de la brandul Chinelli Italy. Acest brand se specializează pe produsele din argint precum acest set de 24 de tacâmuri. Un must-have pentru orice masă festivă alături de familie sau persoane apropiate.

Class Gifts are multe alte produse pe stoc care așteaptă să fie vizitate de tine: icoane , rame foto, cadouri de ocazie, cadouri pentru ea sau el.  Acestea se află doar la un click distanță de acest articol! Un nou set de pahare din cristal pentru vinul alb sau o nouă bombonieră nu strică niciodată. Noi ne-am convins, acum este rândul tău!

2 Thoughts to “Secretul meselor festive? Piesele din cristal Bohemia”

  1. […] Te-ai întrebat vreodată care este secretul unor mese festive? Răspunsul îl vei afla continuând să citești rândurile carr urmează. Mulți dintre noi ne dorim să ne impresionăm musafirii, iar din acest motiv îți vom arată cum putem face asta. Însă, până ajungem acolo, îți vom oferi un scurt indiciu: cristalul de Bohemia. Ne putem impresiona musafirii prin piesele din cristal Bohemia?             Cristalul de Bohemia este doar o mică parte din secretul nostru de astăzi. Nu cristalul în sine îi impresionează pe oameni, ci produsele a căror formă o ia.… Citeste mai mult […]

  2. […] Te-ai întrebat vreodată care este secretul unor mese festive? Răspunsul îl vei afla continuând să citești rândurile carr urmează. Mulți dintre noi ne dorim să ne impresionăm musafirii, iar din acest motiv îți vom arată cum putem face asta. Însă, până ajungem acolo, îți vom oferi un scurt indiciu: cristalul de Bohemia. Ne putem impresiona musafirii prin piesele din cristal Bohemia?             Cristalul de Bohemia este doar o mică parte din secretul nostru de astăzi. Nu cristalul în sine îi impresionează pe oameni, ci produsele a căror formă o ia.…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.