Secretele unui machiaj reușit: Ce să folosești pe lângă clasicul fond de ten?

Machiajul este procedeul prin care putem aduce cu ușurință în prim plan frumusețea feminină și nu este un moft sau vreun trend al lumii moderne. Machiajul are o istorie îndelungată, pentru că femeile au căutat dintotdeauna căi prin care să își pună în valoare trăsăturile frumoase ale chipului.

Din fericire, opțiunile de make-up existente în prezent sunt fără limite, astfel că reprezentantele sexului frumos pot apela la numeroase trucuri pentru a se înfrumuseța și pentru a deveni cu adevărat fermecătoare și seducătoare. În condițiile date, aplicarea corecta a machiajului este mai mult decât un lucru important, pentru că prin intermediul acestuia se dorește accentuarea frumuseții naturale.

În spatele unui machiaj deosebit vor sta mereu produsele de calitate și tehnica de aplicare corectă, astfel că înainte de a da startul lucrurilor, este esențial să te asiguri că acorzi atenție acestor aspecte. Pentru că în practica de cele mai multe ori lucrurile nu sunt chiar atât de simple, am pregătit pentru tine câteva sfaturi ce îți pot fi de folos în obținerea unui machiaj deosebit.

Alege întotdeauna produse cosmetice de calitate

Calitatea produselor cosmetice pe care le folosești este un lucru important din două motive. Pe de-o parte, acestea vor avea o pondere importantă în ceea ce privește rezultatele finale ale machiajului, iar pe de alta, este vorba despre sănătatea propriului ten. Alegerea unor produse cosmetice de calitate reprezintă așadar unica opțiune la care ar trebui să apelezi atunci când îți dorești un machiaj deosebit și un ten sănătos. Indiferent că este vorba despre clasicul fond de ten, pensule pentru machiaj, ruj sau orice alt produs cosmetic, evită cu orice preț sa faci compromisuri.

Curăță foarte bine fața

Înainte de a aplica fond de ten sau ale produse similare, este imperios necesar să cureți foarte bine tenul înainte. Impuritățile și uleiul care se regăsește în mod natural la suprafața tenului, pot afecta calitatea machiajului. În plus, nu este recomandat să aplici machiaj pe un ten necurățat, pentru că te vei putea alege cu alergii și acnee care cu siguranță îți pot da adevărate bătăi de cap în ceea ce privește tratamentul.

Ține cont de tipul de ten pe care îl ai

Alegerea la întâmplare a produselor de make-up nu este o decizie tocmai înțeleaptă. O cremă de față intens hidratantă nu va aduce niciun fel de beneficiu unui ten gras, astfel că sunt necesare creme care hidratează în mod subtil pielea. O cremă hidratantă însă este esențială în cazul unui ten uscat, unde hidratarea corecta este un element cheie.

Nu uita de rimel și ruj

Un machiaj reușit depinde și de modul în care reușești să scoți în evidență zona ochilor și a buzelor. În acest sens, produsele vedeta sunt rimelul, respectiv rujul, pe care va trebui să le alegi în funcție de tipul de machiaj ales și desigur ținând cont de preferințe. Reține faptul că între zona superioară și inferioara a feței (ochii și buzele) trebuie să existe un oarecare echilibru cromatic, lucru pe care îl poți obține foarte simplu cu ajutorul rujului, rimelului și creionului de ochi.

3 Thoughts to “Secretele unui machiaj reușit: Ce să folosești pe lângă clasicul fond de ten?”

  1. […] Machiajul este procedeul prin care putem aduce cu ușurință în prim plan frumusețea feminină și nu este un moft sau vreun trend al lumii moderne. Machiajul are o istorie îndelungată, pentru că femeile au căutat dintotdeauna căi prin care să își pună în valoare trăsăturile frumoase ale chipului. Din fericire, opțiunile de make-up existente în prezent sunt fără limite, astfel că reprezentantele sexului frumos pot apela la numeroase trucuri pentru a se înfrumuseța și pentru a deveni cu adevărat fermecătoare și seducătoare. În condițiile date, aplicarea corecta a machiajului este… Citeste mai mult […]

  2. […] Machiajul este procedeul prin care putem aduce cu ușurință în prim plan frumusețea feminină și nu este un moft sau vreun trend al lumii moderne. Machiajul are o istorie îndelungată, pentru că femeile au căutat dintotdeauna căi prin care să își pună în valoare trăsăturile frumoase ale chipului. Din fericire, opțiunile de make-up existente în prezent sunt fără limite, astfel că reprezentantele sexului frumos pot apela la numeroase trucuri pentru a se înfrumuseța și pentru a deveni cu adevărat fermecătoare și seducătoare. În condițiile date,  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.