Secret Santa: 5+ idei de cadouri pentru bărbați și femei dacă ai un buget până în 100 lei

Ideea de a participa la Secret Santa e drăguță și amuzantă până când vine partea în care trebuie să găsești cadoul perfect și nu ai nicio idee. Unde mai pui că poate ți-a picat un coleg cu care nu ai interacționat suficient încât să îți dai seama ce daruri i-ar aduce zâmbetul pe buze ori eventual un prieten mofturos?!

 

Cu toții am trecut măcar o dată prin asta și putem fi de acord cu faptul că a alege cadoul ideal pentru Secret Santa poate fi o sarcină destul de dificilă.

 

Indiferent că extragi numele șefului, al celui mai bun prieten sau al altcuiva, află că ideile pentru cadouri Secret Santa sunt multe, așa că nu trebuie să te limitezi la un singur obiect, chiar dacă ai un buget redus. Mai mult, poți să iei în calcul următoarele sugestii de cadouri și pentru familie.

 

Secret Santa – idei de cadouri pentru bărbați

 

Dacă numele colegului de pe bilețelul extras de Secret Santa îi aparține unui bărbat, ai la dispoziție o varietate de produse din care să alegi. Bărbații sunt încântați de cadourile practice, folositoare, cum ar fi un gadget nou, accesorii și haine, produse necesare pasiunilor lor, jocuri, cărți sau chiar electronice. Ce alte variante mai ai:

 

  • Rucsac – Dacă este o persoană comodă, poartă des ghiozdan ori pur și simplu adoră să călătoreasă, un rucsac este o achiziție bună. Poți opta pentru unul de dimensiuni medii, încăpător și care poate fi purtat atât la o ținută business, cât și la una casual.
  • Haine – Știm deja că majoritatea bărbaților nu emit multe pretenții în ceea ce privește cadourile și că dacă acestea îi scutesc de un drum până la mall, vor fi încântați peste măsură. Iar opțiunile sunt atât de multe, încât ai de unde alege cadoul pentru Secret Santa. Având în vedere temperaturile reci de afară, poți opta pentru seturi de mănuși și fular, pulovere bărbați ori veste călduroase. Asigură-te doar că îi cunoști mărimea și că optezi pentru o piesă vestimentară asemănătoare stilului său.
  • Set de bărbierit – Bărbății își idolatrizează aparatul de ras și toate ustensilele care îi ajută să își îngrijească barba ori să scape de părul facial. Pentru că fața lor este sfântă, așa trebuie să fie și obiectele care o ating, deci orientează-te către un set nou, performant.

 

Secret Santa – idei de cadouri pentru femei 

 

Nu mai e un secret că femeile sunt înnebunite după produse cosmetice, bijuterii și genți. Ba chiar se spune că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale lor. Cu un astfel de cadou nu ai cum să dai greș, deoarece colierele, ceasurile ori cerceii vor reprezenta un dar potrivit indiferent de situație. Dincolo de acestea, iată și cu ce alte lucruri mai poți surprinde de Secret Santa doamnele și domnișoarele:

 

  • Voucher la masaj – Cine poate spune “nu” unei sesiuni de masaj? Cu acest cadou nu doar că te vei încadra perfect în bugetul alocat, dar vei aduce un zâmbet larg pe chipul norocoasei.
  • Cărți și ciocolată – De la cei mici până la cei mari, ciocolata vorbește pe limba tuturor. Gustul ei ne teleportează în primii ani ai vieții, iar alături de o lectură bună, reprezintă combinația ideală pentru o împătimită a cititului. Atenție însă, fiindcă darul nu este unul voluminos, felul cum împachetezi cadoul poate face diferența. Pentru un rezultat de impact, alege o hârtie de calitate și fundițe colorate.

 

Înainte de a alege unul dintre cadourile enumerate mai sus, încearcă să aduni câteva informații despre persoana căruia îi ești Secret Santa. Fă asta cu ajutorul colegilor și fără să te dai de gol, apoi ține cont de preferințele norocosului/norocoasei și orientează-te către cel mai potrivit cadou. De buget nu trebuie să îți faci griji, ideile anterioare se încadrează fără niciun fel de problemă și chiar vei reuși să economisești câțiva bănuți dacă le vei pune în practică.

 

Sursa foto: Unsplash.com

Leave a Comment