Se încălzeşte vremea!

Veşti bune pentru sălăjeni. Începând de luni, 7 octombrie, vremea se va încălzi uşor, iar timp de aproximativ zece zile temperaturile anunţate de meteorologi vor fi de maxim 20 de grade pe timpul zilei.

Începând din această săptămână, sălăjenii vor avea parte de vreme frumoasă. Conform unor informaţii postate pe siteul Agenţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), începând din data de 7 octombrie, sunt anunţate creşteri de temperatură. De la maxime de 10 grade în timpul zilei şi minime de minus cinci grade noaptea, cât s-a înregistrat pe parcursul săptămânii trecute, în intervalul 7-12 octombrie locuitorii din zona Transilvaniei, inclusiv sălăjeni, vor avea parte de temperaturi mai mari. Maxime de 20 de grade pe timpul zilei şi minime pozitive cuprinse între 1 şi 4 grade pe timpul nopţii.
Conform ANM, în luna octombrie, temperaturile medii lunare se vor situa, în general, în limite apropiate de mediile climatologice în majoritatea zonelor ţării, cu excepţia sudului, sud-estului şi vestul ţării, unde, local, vor fi posibile valori peste cele normale.
La Zalău, temperaturile vor urca de săptămâna viitoare până la maxim 20 grade Celsius.

Alte articole

Leave a Comment