Se fac angajări: sute de joburi disponibile

Tradiţionala ofertă a locurilor de muncă aduce pentru sălăjeni 119 joburi. Oferta este valabilă până în 14 aprilie prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Angajatorii autohtoni fac angajări în: producţie şi prestări servicii, industria alimentară, comerţ, construcţii şi industria confecţiilor. Majoritatea ofertelor de muncă se adresează persoanelor cu studii medii pentru posturi de: muncitori necalificaţi, sudori, operator calculator, manipulant, lăcătuş mecanic, operatori preparate carne, operatori sondaje opinie, bucătar, barman, tapiţer, confecţioneri articole din piele, confecţioneri asamblori articole textile, distribuitori presă şi operatori la maşini unelte cu comandă numerică. De asemenea, pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile şapte locuri: consilier juridic – un loc, secretară – un loc, inginer construcţii – patru locuri şi inginer mecanic -un loc. Locurile precizate sunt disponibile în municipiul Zalău, Şimleu Silvaniei, Panic, Crişeni şi Jibou.
Tot în această perioadă, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 269 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Marea Britanie – 100 locuri de muncă din care 50 pentru bucătari şi 50 pentru îngrijitori persoane; Suedia – 55 locuri de muncă din care 20 pentru femei de serviciu, 15 pentru vopsitori auto, zece pentru mecanici auto şi zece tinichigii auto; Germania – 37 locuri de muncă din care 15 factori poştali, opt pentru ingineri mecanici, opt pentru ingineri electricieni, două pentru energoterapeuţi, unul- dezvoltator software, unul modelator specialist Maya/3D Studio Max 3D, unnul pentru inginer calitate – producţia de echipamente în industria aerospţială, 1 inginer sistem navigaţie satelit Galileo; Slovacia – 37 locuri de muncă din care 30 pentru şoferi autocamion transport internaţional, şapte pentru îngrijitori persoane/infirmieri;
Republica Cehă – 24 locuri de muncă din care 15 pentru şoferi profesionişti camion, cinci pentru şlefuitori – pilitori, trei pentru şoferi de camion, categoria C+E şi unulpentru şofer camion – transport intern şi internaţional; Olanda – şase locuri de muncă din care trei pentru dulgheri, două pentru designeri software şi unul pentru programator; Irlanda – şase locuri de muncă din care cinci ciontolitori tranşatori carne şi unul pentru florar decorator; Norvegia – două locuri de muncă din care unul pentru doctorand şi un postdoctorand în departamentul biomedical; Spania – un loc de muncă pentru 1 maseur şi Belgia – un loc de muncă – baby sitter. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul Eures naţional,www. eures. anofm. ro, sau se pot prezenta la sediul AJOFM Sălaj – departamentul Eures.

Leave a Comment