Se caută forță de muncă. Joburi cu nemiluita la privat

Persoanele cu studii medii sunt cele mai căutate de angajatorii din mediul privat. Dovada clară în acest sens este oferta de muncă disponibilă prin intermediul Agenției Județene Pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj.
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici, privind locurile de muncă vacante, în județ sunt disponibile 119 locuri de muncă. Cele mai multe sunt pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor – 28 de locuri, operator la prelucrarea cauciucului – 27 de locuri, confecţioner asamblator/tehnician textile – 17 locuri, tapiţer – zece locuri, electrician – nouă locuri, mecanic utilaj – cinci locuri , sudor – cinci locuri, lucrător comercial/vânzător – două locuri, strungar – două locuri, ingineri – două locuri şi consilier/expert în economia generală – două locuri. Din cele peste 100 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la AJOFM Sălaj, doar patru sunt pentru persoane cu studii superioare pentru inginer instalaţii şi consilier/expert în economia generală, iar 115 sunt pentru persoane cu studii medii: operator la prelucrarea cauciucului, electrician, mecanic utilaj, confecţioner, muncitor necalificat etc. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot  obține mai multe  informații  la sediul AJOFM Sălaj.

Zeci de joburi vacante în Spaţiul Economic European

Tot în această perioadă, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 84 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Finlanda – 40 de locuri de muncă pentru muncitor necalificat – culegător de căpșuni; Danemarca – 30 de locuri de muncă pentru îngrijitor persoane; Norvegia – 12 locuri de muncă pentru tractorist, muncitor forestier, montator calificat bucătărie și amenajări interioare și dulgher; Germania – două locuri de muncă pentru electrician și tehnician electronist pentru energia şi tehnologia clădirilor. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES sau se pot adresa la departamentul Eures – munca în străinătate din cadrul AJOFM Sălaj.

3 Thoughts to “Se caută forță de muncă. Joburi cu nemiluita la privat”

  1. […] Persoanele cu studii medii sunt cele mai căutate de angajatorii din mediul privat. Dovada clară în acest sens este oferta de muncă disponibilă  » Mai multe detalii […]

  2. […] Persoanele cu studii medii sunt cele mai căutate de angajatorii din mediul privat. Dovada clară în acest sens este oferta de muncă disponibilă Citeste mai mult […]

Leave a Comment