Sancţiuni de peste 99.000 lei, aplicate de jandarmii sălăjeni

 

Peste 350 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare a depăşit 99.000 de lei, au fost date de jandamii sălăjeni în primele trei luni ale acestui an. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, de la începutul anului au fost executate circa 875 de misiuni, din care 43 de misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări de protest, manifestări cultural-artistice şi religioase, manifestări sportive, misiuni de asigurare a ordinii publice la instanţe, 46 de acţiuni de intervenţie, la solicitări telefonice venite din partea unor cetăţeni pe numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112 şi pe numărul de telefon al dispeceratului unităţii şi 638 de misiuni de menţinere a ordinii publice prin patrule independente sau mixte executate în mediu urban sau rural, acţiuni punctuale executate în zona instituţiilor de învăţământ, în pieţe, târguri şi oboare. De asemenea, peste 50 de acţiuni au fost în cooperare cu alte instituţii, precum: poliţia, parchetul, DIICOT, executorii judecătoreşti, organizaţii, agenţii, oficii centrale de stat sau locale (organele silvice, piscicole, Garda de mediu, A.N.P.C.).
Tot în perioada menţionată, jandarmii sălăjeni au constatat 15 infracţiuni, iar în cadrul patrulelor mixte cu poliţia – 23. „Totodată, au fost executate 12 misiuni pentru protecţia transporturilor de valori, trei misiuni de protecţie a transporturilor cu caracter special şi 224 misiuni de protecţie a transportului corespondenţei clasificate în zona de responsabilitate a Direcţiei Judeţene de Informaţii Sălaj”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului.

 

Alte articole

One Thought to “Sancţiuni de peste 99.000 lei, aplicate de jandarmii sălăjeni”

  1. […] Peste 350 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare a depăşit 99.000 de lei, au fost date de jandamii sălăjeni în primele trei luni ale acestui an. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, de la începutul anului au fost executate circa 875 de misiuni, din care 43 de misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări de protest, manifestări cultural-artistice şi religioase, manifestări sportive, misiuni de asigurare a ordinii publice la instanţe, 46 de acţiuni de intervenţie, la solicitări telefonice venite din partea unor cetăţeni pe numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112 şi pe …read more […]

Leave a Comment