Salajul, primul la economiile in valuta

Salajul, primul la economiile in valutaSalajul se situeaza, conform datelor BNR, pe primul loc la nivel national, in ceea ce priveste cresterea economiilor in valuta, in perioada noiembrie 2008 – noiembrie 2009. Judetul nostru nu sta foarte rau nici la economiile in lei, unde se situeaza pe locul IV.

Sumele in valuta depuse de locuitorii judetului Salaj erau cu 150 la suta mai mari in noiembrie 2009 fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce in Bistrita-Nasaud, valoarea economiilor crescuse cu 113 la suta in perioada analizata. Pe locul al treilea in acest clasament intocmit in functie de marimea cresterii economiilor in valuta se afla Mehedinti (108 la suta), care ocupa aceeasi pozitie si in cazul depozitelor in lei.

Cei mai harnici la strans lei au fost locuitorii judetului Satu Mare, care au reusit sa isi sporeasca economiile in lei cu 91 la suta din noiembrie 2008 pana in noiembrie 2009. Salajul este pe un onorabil loc IV, la egalitate cu Harghita, cu o crestere a depozitelor cu 83 la suta.

Alte articole

Leave a Comment