Sălajul are mii de persoane cu dizabilități

Peste 9.000 de sălăjeni primesc indemnizația prevăzută de legislația în vigoare, pentru diferite tipuri de handicap, potrivit datelor centralizate ale Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Sălaj. Suma plătită luna trecută pentru plata indemnizației acestor persoane a depășit 3,1 milioane de lei. Sălajul are mai mulți beneficiari de indemnizație pentru persoane cu dizabilități decât Satu Mare, Sibiu, Arad sau Dolj.

3 Thoughts to “Sălajul are mii de persoane cu dizabilități”

  1. […] pentru persoane cu dizabilități decât Satu Mare, Sibiu, Arad sau Dolj. Articolul Sălajul are mii de persoane cu dizabilități apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Așa este, sunt foarte mulți handicapați. Pe mulți dintre ei îi găsești jucând fotbal, conducând mașini, umblând la vânătoare, sau lucrând în străinătate. Este plin orașul și județul cu mașini care afișează în parbriz tichetul albastru de handicapat. Dar handicapați (la cap) sunt cei care ar trebui să controleze și să stopeze fenomenul. Poate chiar și aceștia sunt posesori de astfel de certificate.

    1. Anonim

      Corupție de jos până sus.Pe banii noștri !

Leave a Comment