Sălăjenii, îndemnați să respecte normele sanitare în vigoare!

Lucrători ai Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj,  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al Județului Sălaj și ai Inspectoratului Județen de Jandarmi Sălaj au desfășurat astăzi o serie de acțiuni pentru a îndemna populația să respecte normele sanitare în vigoare. Verificările au început în parcarea centrului comercial din Zalău, au continuat în câteva magazine din apropiere și s-au încheiat în zona „Astralis”. Polițiștii, jandarmii și pompierii le-au atras atenția trecătorilor că respectarea normelor sanitare este deosebit de importantă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, iar masca sanitară este obligatorie. Acțiunile desfășurate astăzi au avut un rol de conștientizare, polițiștii oferindu-le gratuit trecătorilor măști sanitare de protecție.

foto: Magazin Sălăjean

Vizate au fost în primul rând grupurile de tineri, adolescenții, masca sanitară lipsind în unele situații.  Prezent la eveniment, inspectorul de poliție Ioana Rus din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, a declarat că „ceea ce facem noi astăzi este o acțiune preventivă, pentru prevenirea infectării cu Covid 19.  Vom acționa și în zilele următoare pe întreg teritoriul județului Sălaj, acțiunea desfîșurându-se împreună cu colegii jandarmi și pompieri. Vrem să-i informăm pe oameni despre noile măsuri sanitare stabilite de autorități, măsuri care trebuie respectate de către toți cetățenii”.

2 Thoughts to “Sălăjenii, îndemnați să respecte normele sanitare în vigoare!”

  1. Rog lămuriri

    Nu știu dacă masca este obligatorie în Zalău în spații deschise, nu cred că au trecut 14 zile de la publicarea hotărârii !

  2. Doru

    Mai desteptule, este preventie! Tu astepti hotarari? Pierdeti vremea cu asta care „Rog lamuriri!” Mai sunt multi ca asta?

Leave a Comment