Sălăjean ars la buzunar de primarul Clujului: “Am aplicat cea mai mare amendă”!

O faptă care nu face cinste niciunui cetățean, indiferent din ce județ provine, a fost aspru sancționată de Primăria municipiului Cluj Napoca. Un sălăjean a trecut cu camionul granița județului Sălaj și a lăsat câteva sute de kilograme de moloz și deșeuri de construcții, în județul Cluj. Nu a avut norocul să rămână nevăzut, pentru că a fost depistat imediat, iar primăria Cluj Napoca i-a aplicat o amendă pe care nu o va uita prea curând.
Camionul cu numere Sălaj a fost depistat, zilele trecute, deversând deșeuri din construcții în pepiniera Becaș.

”Din nefericire sunt din afara Clujului care vin și aruncă. Sunt mulți din alte localități care vin și aruncă. Am prins un camion cu moloz, care a venit tocmai din Sălaj pentru a arunca gunoaie. Am aplicat amenda maximă”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, citat de cotidianul știridecluj.

Edilul a explicat că cei care fac lucrări trebuie să ceară un container de la firmele de salubritate, iar dacă acest lucru nu se întâmplă ”firmele vor pleca din oraș. Eu sunt primul care îmi cer scuze, iar firmele sunt amendate de zboară din oraș”, este mesajul transmis de Emil Boc.

 

sursa foto: stiridecluj

 

 

2 Thoughts to “Sălăjean ars la buzunar de primarul Clujului: “Am aplicat cea mai mare amendă”!”

  1. Anonim

    E plin de moloz și diferite gunoaie pe marginea șoselelor din Sălaj!

Leave a Comment