Salajean aflat in coma dupa accidentul de la Protan Dej

Una dintre victimele accidentului de munca produs saptamana trecuta, mai precis joi, la SC Protan Dej, este salajean. Muncitorul a fost spitalizat din cauza intoxicarii cu vapori de gaz si se afla in coma de gradul trei, fiind internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean Cluj. Surse din cadrul Spitalului au facut cunoscut ca barbatul are insuficienta respiratorie acuta cu edem pulmonar toxic, ca urmare a intoxicarii cu amoniac, fiind intubat si ventilat mecanic.

Potrivit acelorasi surse, salajeanul a fost internat in stare critica, in timp ce prognosticul medicilor este rezervat. Totusi, fiind tanar, se pare ca acesta ar avea mai multe sanse decat un pacient in varsta. Muncitorul are 31 de ani si este din comuna Galgau.

Reamintim ca, joi, a avut loc un grav accident de munca la societatea de colectare a resturilor animaliere SC Protan Dej. Doi oameni au murit dupa ce s-au intoxicat cu vapori de la macerarea resturilor.

Accidentul de munca este investigat de Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj, de Politie si de Parchetul de pe langa Judecatoria Dej.

Leave a Comment