S-a prelungit termenul pentru noile contracte la apa

S-a prelungit termenul pentru noile contracte la apa

Conducerea Companiei de Apa a revenit asupra deciziei de sistare a serviciului de apa si canal la blocurile din Zalau pentru care inca nu s-au semnat noile contracte. Cei care au avut apa la program pot rasufla usurati.

Reprezentantii Companiei de Apa Somes Cluj ii pasuiesc pe consumatorii serviciilor de apa si canal care locuiesc in scari de bloc unde nu au fost incheiate noile contracte. Conducerea Surcursalei Salaj a CAS a facut cunoscut faptul ca s-a decalat termenul de realizare a contractelor intre reprezentantii companiei si ai asociatiilor de locatari. Data limita pana la care se pot semna actele este de 31 martie 2011.

Dupa cum explica reprezentantii furnizorului de apa, acest demers are la baza numarul mare de solicitari de incheiere a noilor contracte la nivel de bransament inregistrate in ultima saptamana la nivelul tuturor sucursalelor din judetele Cluj si Salaj, precum si discutiile avute in acest sens cu autoritatile publice actionari ai societatii.

Mai mult, s-au avut in vedere si problemele ridicate la intalnirile conducerii sucursalelor companiei cu locatarii acelor scari de bloc care si-au manifestat intentia de a incheia noile contracte, dar au semnalat faptul ca intampina dificultati in gasirea reprezentantilor.

In scarile de bloc in care s-a trecut deja la furnizarea limitata a apei cetatenii vor beneficia din nou de serviciu nelimitat pana la noul termen, care nu va mai fi prelungit.

Programul estimativ etapizat de sistare a serviciului pentru acele blocuri care nu au incheiat contract, demarat in data de 9 februarie, se decaleaza corespunzator, noi somatii urmand a fi transmise, daca va fi cazul, dupa depasirea datei de 31 martie.

Leave a Comment