Romeo Sârca – numit director adjunct la AJOFM Sălaj

Agenția Județeană pentru Ocupare Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj are, începând de săptămâna trecută, un nou director adjunct în persoana lui Romeo Sârca. Acesta a revenit la conducerea instituției,  preluând astfel fotoliul ocupat din anul 2018 încoace de Lucian Săbăduș. Funcția preluată de Romeo Sârca este una cu caracter temporar. Până la numirea în funcția de director adjunct, Romeo Sârca a fost consilier superior în Compartimentul Monitorizare Proiecte din Fondul Social European, după ce între 2009 şi 2013 a fost director executiv al AJOFM Sălaj.

7 Thoughts to “Romeo Sârca – numit director adjunct la AJOFM Sălaj”

 1. Anonim

  PEDELIST VOPSIT

 2. Lucru liberal

  Pnl nu a taiat pensiile speciale dar, a schimbat clientela psd cu propria clientela. Pleaca ai nostrii, vin ai nostrii/Noi ramanem tot ca prostii !

 3. Anonim

  E stors rău asta de câte proiecte și dirigenție face în timpul orelor plătite la noi la șomaj. Sunteți gunoaie toți la fel…..

 4. Anonim

  La vremuri noi, tăt noi!!!

 5. Anonim

  vai,vai..tot PDL-isti?

 6. adi

  felicitari si hai mai sus Romeo !

 7. Anonim

  Felicitari si mult noroc in activitate.Sper sa ajungi number 1 pentru ca asta meriti.Esi un om implicat si care a demonstrat ce poate.Rautaciosii sa vorbeasca ce vor ca pe limba lor pier.

Leave a Comment