Restricţii de circulaţie în Zalău

Primăria municipiului Zalău anunţă că în perioada 9 – 11 septembrie, în vederea executării lucrărilor de asfaltare, pe străzile Simion Bărnuțiu, Gheorghe Doja și Avram Iancu vor fi impuse restricții de circulație pe următoarele porțiuni:
Joi, 9 septembrie – strada Simion Bărnuțiu – din zona cinematografului Scala până la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, pentru așternerea stratului de binder; strada Gheorghe Doja – în zona sensului giratoriu de la ieșire din municipiu, pentru așternerea stratului de binder; strada Avram Iancu – în zona intersecției cu strada Corneliu Coposu, pentru așternerea stratului de binder.
Vineri, 10 septembrie – strada Simion Bărnuțiu – din zona Spitalului Județean de Urgență până în zona Bancpost, pentru așternerea stratului de uzură; strada Gheorghe Doja – în zona sensului giratoriu de la ieșire din municipiu, pentru așternerea stratului de uzură; strada Avram Iancu – parcări, stații de autobuz, stații de taxi, pentru așternerea stratului de binder.
Sâmbătă, 11 septembrie – strada Simion Bărnuțiu – din zona Bancpost până la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, pentru așternerea stratului de uzură; strada Gheorghe Doja – în zona intersecției cu bulevardul Mihai Viteazul, pentru așternerea stratului de uzură; strada Avram Iancu – pe toată lungimea părții carosabile, pentru așternerea stratului de uzură.
În perioada execuției lucrărilor, circulația rutieră va fi dirijată de Poliția Locală. Se solicită șoferilor ca în perioada de execuție a lucrărilor să elibereze strada/parcările de mașinile staționate pe aceste porțiuni de drum.
M. S.

Leave a Comment