Protest pe termen nelimitat al salariaţilor din serviciile de Ambulanţă

Salariaţii din serviciile de Ambulanţă demarează, începând de mâine, un protest pe termen nelimitat, iar maşinile operative vor purta mesajil „Protest naţional”. Tot mâine, sindicaliştii organizează o acţiune de protest în Capitală, fiind aşteptaţi peste o mie de sindicalişti, transmite News.ro.

BNS anunţă, începând de mâine, protest pe termen nelimitat în toate serviciile publice de Ambulanţă.

Protestul va debuta la ora 10.00, iar toate ambulanţele operative vor afişa vizibil mesajul „Protest naţional”.

De asemenea, Blocul Naţional Sindical anunţă, împreună cu Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” din România (FNSAR), care reprezintă toate Serviciile Publice de Ambulanţă, că mâine va fi organizat un miting de amploare în Capitală, cu peste 1.000 de protestatari.

Programul acţiunilor sindicale este următorul:

1. De la ora 10.00 – 12.00 în Piaţa Revoluţiei va avea loc pichetarea Ministerului Afacerilor Interne / sediul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

2. De la ora 12.00 – 12.30 va avea loc marşul sindical, din locaţia Piaţa Revoluţiei în Piaţa Victoriei

3. De la ora 12.30 – 14.00 va avea loc pichetarea Guvernului României din Piaţa Victoriei.

„În cazul în care Premierul României convoacă conducerea Blocului Naţional Sindical şi FNSAR la discuţii, iar, în final, având un răspuns pozitiv la revendicările protestatarilor se va renunţa la marşul sindical şi pichetarea Guvernului. Menţionăm că protestatarii care vor participa la protest sunt din timpul liber, iar prezenţa lor la Bucureşti nu afectează negativ capacitatea de intervenţie a Serviciilor Publice de Ambulanţă”, au mai transmis sindicaliştii.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

4 Thoughts to “Protest pe termen nelimitat al salariaţilor din serviciile de Ambulanţă”

  1. […] Salariaţii din serviciile de Ambulanţă demarează, începând de mâine, un protest pe termen nelimitat, iar maşinile operative vor purta mesajil „Protest naţional”. Tot mâine, sindicaliştii organizează o acţiune de protest în Capitală, fiind aşteptaţi peste o mie de sindicalişti, transmite News.ro. BNS anunţă, începând de mâine, protest pe termen nelimitat în toate serviciile publice de Ambulanţă. Protestul va debuta la ora 10.00, iar toate ambulanţele operative vor afişa vizibil mesajul „Protest naţional”. De asemenea, Blocul Naţional Sindical anunţă, împreună cu Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” din România (FNSAR), care reprezintă toate… Citeste mai mult […]

  2. […] Salariaţii din serviciile de Ambulanţă demarează, începând de mâine, un protest pe termen nelimitat, iar maşinile operative vor purta mesajil „Protest naţional”. Tot mâine, sindicaliştii organizează o acţiune de protest în Capitală, fiind aşteptaţi peste o mie de sindicalişti, transmite News.ro. BNS anunţă, începând de mâine, protest pe termen nelimitat în toate serviciile publice de Ambulanţă. Protestul va debuta la ora 10.00, iar toate ambulanţele operative vor afişa vizibil mesajul „Protest naţional”. De asemenea, Blocul Naţional Sindical anunţă, împreună cu Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” din România (FNSAR),  » Mai multe detalii […]

  3. Ras

    Eu as zice sa-i puna pe liber pe toti ! Sunt destui care ar muncii pt. lefurile pe care le primesc deja. Usor este sa faci greva cand esti la stat !

Leave a Comment