Program normal la Paşapoarte în 16 şi 17 august

Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august, potrivit unui anunţ făcut de către Prefectura Sălaj.
Decizia de a păstra programul normal de lucru pentru cele două zile pentru serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor în perioada menţionată a fost luată din dispoziţia conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie şi a permiselor de conducere. În 15 august, serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.
„Persoanele care doresc să depună cereri de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august trebuie să se aibă în vedere că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective”, arată sursa citată.
Astfel, taxele trebuie achitate la unităţile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unităţile CEC Bank.

Alte articole

Leave a Comment