Prognoza meteo pentru luna septembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Luna septembrie și începutul lunii octombrie nu ies din graficele de temperatură specifică pentru aceste perioade, iar cantitățile de precipitații vor fi normale.

5 – 12 septembrie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor sudice, regimul pluviometric va fi în general excedentar, mai ales în extremitatea de nord-vest a țării.

12 – 19 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

19 – 26 septembrie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

26 septembrie – 3 octombrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Leave a Comment