Primul bloc ANL din Simleu Silvaniei, locuibil din toamna

Primul bloc ANL din Simleu Silvaniei, locuibil din toamna

Lucrarile de constructie a blocului ANL de pe strada Mihail Sadoveanu din Simleu Silvaniei se apropie de finalizare. Din informatiile oferite de primarul urbei de pe Crasna, Septimiu Catalin Turcas, lucrarile continua, acestea indreptandu-se spre partea de finisare.

In acest moment am cerut prin S.E.A.P (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) partea de canalizare. La partea de alimentare se va lucra cu Compania de Apa Somes-Tisa, iar la partea de alimentare cu gaz metan, cu societatea Amarad S.A.

Din informatiile oferite de constructor (S.C. Cimp S.R.L Baia Mare), exista niste intarzieri privind platile, dar lucrarile avanseaza fara probleme.

Momentan se finalizeaza izolatia exterioara a blocului, cu placi de polistiren, urmand ca lucrarile sa continue intr-o faza urmatoare prin actiuni de amenajare interioara. Avand in vedere ca termenul final al lucrarilor a fost prelungit, inca nu pot oferi o data fixa a finalizarii. Am speranta ca, in toamna acestui an, blocul va deveni locuibil, iar lucrarile pentru noul bloc ANL de pe strada Stadion sa inceapa tot in cursul acestui an.

Ne-am propus ca inca 90 de apartamente sa fie ridicate in Simleu Silvaniei, acestea fiind amplasate in locatia aleasa de pe strada Nicolae Balcescu.

Cu aceste 90 de apartamente, consider ca pentru acest moment problema locuintelor pentru tineri este rezolvata in Simleu Silvaniei, a explicat primarul Septimiu Catalin Turcas.

Alte articole

Leave a Comment