Primim la redacţie: Doamna Doctor! ”Starea bolnavei s-a stabilizat.”

Un eveniment neplăcut ”m-a obligat ” să vizitez, pentru o perioadă mai lungă de timp, secția de neurologie a Spitalului Județean Sălaj. O secție unde se tratează cazurile medicale în care granița dintre viață și moarte este, uneori, foarte mică. Am rămas impresionat de două lucruri:
• Valoarea profesională a cadrelor medicale. Competență, pasiune, dăruire, grijă sunt atributele ce caracterizează munca de zi cu zi a colectivului medical de aici.
• Starea sufletească benefică a personalului medical, a bolnavului și a aparținătorilor, ce induce speranță, încredere și dorință în evoluția favorabilă a stării de sănătate a bolnavului.
Ceea ce am afirmat mai sus este adeverit de o situație căreia i-am fost martor. Într-o zi a fost internat un bolnav aflat intr-o stare gravă, chiar critică. Imediat a început bătălia pentru salvarea pacientului. Finalul a fost unul pozitiv. În cabinetul doctorului a intrat o asistentă care cu o voce plină de satisfacție a spus: ”Starea de sănătate a bolnavului este stabilă, doamna doctor.”
Ce poți să spui mai mult despre acești oameni? Nu ne rămâne decât să ne exprimăm recunoștința, să le adresăm mulțumiri, urări de sănătate și multe reușite în viață și profesie.
Din partea mea tot respectul și considerația.

Cu stimă, V. D. – un sălăjean.

P.S.: Felicitări autorităților sălăjene, avem un spital modern cum sunt puține în țară.

Alte articole

Leave a Comment