Primăria Zalăului vrea să curețe trotuarele cu aspiratorul

Trotuarele din municipiul Zalău ar putea fi curățate, începând din această primăvară, cu aspiratoare moderne. În acest sens, autoritățile studiază ofertele mai multor producători de profil, urmând să aleagă varianta cea mai avantajoasă din punct de vedere al raportului preţ-calitate.
Un prim pas a fost făcut zilele trecute, când o societate care produce și comercializează aspiratoare pentru trotuar, platforme și parcări a făcut o demonstrație cu privire la performanța utilajelor, în Piața 1 Decembrie 1918, la invitația Citadin Zalău SRL.

„S-a urmărit productivitatea, capacitatea de curățare și fiabilitatea componentelor electrice și mecanice ale aspiratorului, precum și tipurile de deșeuri pe care le mătură și aspiră. Scopul acestei demonstrații constă în luarea unei decizii cu privire la dotarea Societății Citadin Zalău cu un astfel de aspirator, oportunitate care este în analiză”, ne-au declarat reprezentanţii Primăriei Zalău, adăugând că urmează să fie contactați și alți producători pentru prezentarea de oferte.

Valoarea unui astfel de utilaj ajunge la circa 85.000 de lei.

FOTO Mirel Matyas

2 Thoughts to “Primăria Zalăului vrea să curețe trotuarele cu aspiratorul”

  1. Anonim

    Până una alta trimiteți echipa care toaleteaza copacii prin Dumbrava nord ca acusica vine primavara.Si o echipa de control ca se lucra in doru lelii si se taie copacii la intamplare

  2. anonim

    Nu stiu cum vor curata superaspiratoarele urmele de guma de mestecat scuipate pe trotuare de cocalarii din Zalau

Leave a Comment