Prepară grătarul perfect suculent pe balcon sau în apartamentul tău, cu noua gamă de grill-uri electrice de interior

Invită-ți prietenii la un grătar pe acoperiș sau relaxează-te după o zi obositoare la birou. Tot ceea ce trebuie să faci este să-l bagi în priză, să aduni ingredientele preferate și să pregătești masa pentru perechea ta specială, pentru întreaga familie sau prietenii dragi. Gătește rapid și gustos direct în apartamentul tău, cu noile grătare electrice premium din gama Weber! De aceasta dată, meșterii sibieni de la PEFOC, care ne răsfață de peste 20 de ani, mereu cu cele mai bune soluții termice sau seminee altfel, ne propun un dispozitiv inedit de interior pentru prepararea delicioaselor grătare, chiar și în confortul propriului apartament de la bloc.

 

Grătarele electrice profesionale de tip grill pentru interior, foarte performante și confortabile pentru gătitul preparatelor delicioase, te ajută să pregătești mâncarea, rapid și fără riscuri absolut oriunde, atât indoor, cât și outdoor. De ce? Pentru că acest gratar electric special este un dispozitiv sigur, cu rezistență electrică, ce oferă o utilizare ușoară, fără grija fumului sau altor neplăceri generate de grătarul clasic pe lemne sau cărbuni.

 

Folosindu-l, vei avea parte de cel mai bun mod de a găti la bloc, în balconul unui apartament, ori în curte sau pe terasa din spatele casei. Gama Weber cuprinde grătare electrice profesionale tip grill cu capac, modele de grădină prevăzute cu picioare sau modele de masă, de dimensiune mică sau mai mare, pe diferite puteri sau de tip raclette.

 

Disponibil pe comandă specială, oferta cuprinde variante metalice cu placă din fontă cu suprafață netedă sau cu striații și chiar și modele portabile sau mobile, cu funcții și înălțimi perfect reglabile, pentru un gătit în aer liber cât mai confortabil. Vei putea pregăti carne, legume și orice alte preparate culinare suculente și delicioase, exact așa cum îți dorești tu!

 

Pregătirea unui grătar electric este extrem de simplă:

Branșează grătarul la o priză electrică, treci regulatorul la „mare” și lasă-l să se încălzească timp de până la 25 de minute cu capacul pus. În acest fel ești gata să începi lucrul la grătar. Nu va dura mult până când grătarul va ajunge la temperatura perfectă pentru prepararea tuturor tipurilor de cărnuri, pește sau legume gătite impecabil. Sfatul nostru este să folosești întotdeauna un termometru de grătar pentru a măsura temperatura din interiorul preparatului, asigurându-te că totul este gătit conform preferințelor tale.

 

Este o zi posomorâtă în oraș și ai chef de un răsfăț culinar alături de persoanele dragi din viața ta? Deschide ușa balconului, branșează grătarul electric și bucură-te de preparate delicioase în ambianța intimității prorpii, fără a ieși măcar din casă! Cu grătarele electrice Weber Q, ideea unui grătar urban devine alternativa perfectă pentru a petrece clipe memorabile oriunde ai locui. Îți oferim o ofertă variată de grătare electrice de vânzare, modele ieftine la prețuri accesibile sau tipuri mai selecte, potrivite pentru masterchef-ul din tine!

 

În plus, oferta meșterilor Pefoc cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali răspândiți în cele mai importante orașe ale țării, propune peste 9000 de produse și accesorii termice disponibile din stoc propriu, în showroom sau direct în magazinul on-line www.pefoc.ro! Te așteaptă o sumedenie de șeminee cu focare clasice sau moderne, pe lemne, pe gaz sau șeminee electrice, renumita centrala pe peleti cu consum optim, sobe noi cu aspect rustic sau modern, coșuri de fum premium și multe alte accesorii și materiale specializate universului termic.

 

Dar veștile bune nu se opresc aici! Produsele voluminoase beneficiază de transport gratuit direct la tine acasă și în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, alături de servicii profesionale de montaj la cerere și consultanță gratuită, pentru alegerea soluției perfecte pentru tine și confortul căminului tău!