Poliția sălăjeană scoate la concurs câteva posturi de ofițer

Patru posturi sunt scoase fost scoase la concurs, prin încadrare directă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj. Înscrierile se fac la sediul unităţii, până joi, 13 septembrie 2018.

Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a patru posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

Toate posturile scoase la concurs sunt de ofiţer, în domeniile: poliție rutieră, investigarea criminalității economice, resurse umane şi unul la structura de securitate. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.  

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți pe site-ul I.P.J. Sălaj-Carieră-Posturi scoase la concurs.

 

 

5 Thoughts to “Poliția sălăjeană scoate la concurs câteva posturi de ofițer”

 1. Se pare ca in IPJ Salaj

  s-a deschis sezonul concursurilor…picate.

 2. Anonim

  La concursurile astea catindatii reusiti se cunosc de dinainte de a se publica postul pentru concurs

 3. Anonim

  Se cauta absolventi de arte plastice si Conservator pentru trupele de mascati

 4. Anonim

  Patru posturi sunt scoase fost scoase la concurs, prin încadrare directă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj. Înscrierile se fac la sediul unităţii, până joi, 13 septembrie 2018. ma Florine tu chiar nu citesti articolul inainte de al tipari ????

 5. Scroll....nick

  Marile simfonii nu s-au cantat la fluier de militian!

Leave a Comment