Recidivist arestat pentru că a încercat să omoare o minoră

Un bărbat de 32 de ani din judeţul Bihor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă la omor calificat, după ce în ziua de 5 septembrie, a înjunghiat-o de mai multe ori, pe o minoră de 16 ani.
Agresiunea a avut loc în localitatea Şumal, comuna Marca, când, derajat că tânăra refuza să aibă o relaţie amoroasă cu el, bărbatul a scos un briceag şi s-a năpustit asupra adolescentei, provocându-i mai multe răni în zona gâtului, a antebraţului şi a palmei, după care a fugit de la locul faptei. A fost prins de către legii oamenii legii după trei zile, în judeţul Satu Mare, fiind reţinut şi apoi adus în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Sălaj au admis propunerea procurorilor şi au dispus încarcerarea acestuia pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, agresorul este recidivist, fiind eliberat din penitenciar în urmă cu mai puţin de o lună. În 2014, el a fost condamnat definitiv, printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj, la opt ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat.

Leave a Comment