Porți fuste midi toamna aceasta? Iată cu ce NU ar trebui să le combini NICIODATĂ!

Fustele midi, care au o lungime ce depășește linia genunchiului și care se termină la jumătatea gleznei sunt considerate a fi un simbol al feminității și eleganței. În același timp, sunt ideale pentru anotimpurile reci, întrucât oferă confort și un plus de protecție termică. Îți plac fustele midi și dorești să impresionezi prin ținute sofisticate în această toamnă?

 

Iată cu ce nu ar trebui să porți niciodată aceste piese vestimentare!

 

 

  • Nu asocia botinele cu terminație pe gleznă!

 

 

Mai ales dacă nu ești foarte înaltă și ai o siluetă voluptoasă, nu ar trebui sub niciun motiv să faci această combinație stilistică. Botinele care se termină pe gleznă sau la jumătatea gambei nu vor face decât să creeze o altă secțiune, scurtându-ți vizual picioarele, făcându-te să pari mult mai scundă și adăugându-ți câteva kilograme în plus. În schimb, poți asocia o fustă midi cu o pereche de cizme înalte, peste genunchi, pentru a da continuitate siluetei și ținutei tale. Dacă ești în căutarea unui model ideal pentru tine, verifică prețurile online la cizmele de damă din piele pe www.the5thelement.ro și alege designul care îți place cel mai mult sau care ți se pare că se potrivește stilului tău vestimentar.

 

  • Renunță la sandalele cu multe barete sau cu un model complex!

 

 

Atunci când vrei să compui un outfit elegant, de seară și îți dorești să porți o fustă de lungime medie, nu ar trebui să o accesorizezi cu sandale ce au multe barete în partea de sus a piciorului, pe gleznă sau cu un model mult prea complex. Toate aceste încălțări nu te vor avantaja, făcându-ți gleznele și picioarele să pară mult mai groase și mici. În schimb, nu vei da greș dacă vei purta o pereche de pantofi stiletto într-o culoare neutră, apropiată tonului pielii sau, dacă vrei să porți un dres opac, într-o nuanță apropiată acestuia. Poți să găsești pantofi din piele românești de vânzare AICI, cu doar un singur click, pentru a îți completa colecția alegând un model potrivit pentru ținuta pe care ai gândit-o.

 

De asemenea, dacă ești mai îndrăzneață și nu îți plac asocierile previzibile, poți opta pentru o pereche de sandale cu toc gros și înalt din catifea sau din piele întoarsă, întrucât se potrivesc de minune cu dresurile opace, purtate în anotimpurile reci.

 

 

  • Nu purta bluze prea lungi sau prea largi!

 

 

În general, fustele midi au talia înaltă sau medie și sunt ideale pentru a crea un efect de alungire a siluetei. Însă, dacă vei alege să le porți cu topuri și bluze mult prea lungi sau prea largi, acest efect de subțiere va fi diminuat. Alege bluze mai scurte, nu foarte largi, crop topuri sau poartă-le băgate în fustă, astfel încât să îți subliniezi talia și să oferi corpului tău o continuitate, un echilibru și o armonie vizuală și stilistică.

  • Atunci când alegi o fustă midi conică, nu purta topuri mulate!

 

Fustele de dimensiune medie pot fi și conice, ceea ce înseamnă că sunt destul de ajustate pe corp. Din acest motiv, nu ar trebui să asociezi o astfel de piesă vestimentară cu topuri mult prea cambrate, ori care au un decolteu destul de evident pentru că este posibil să transformi întreaga ținută într-o vestimentație ce cade în sfera vulgarității.

 

Acestea sunt doar câteva principii de care ar trebui să ții cont atunci când alegi fustele midi, cambrate sau cu pliseuri pentru a obține un look impecabil, elegant și care să fie potrivit conformației tale.

Leave a Comment