Poliţiştii sălăjeni îşi primesc banii pentru uniforme

 

 

Peste 500 de lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj urmează să-şi primească banii restanţi pentru echipament până la finele lunii în curs. Potrivit lui Daniel Lazăr, preşedintele Biroului Teritorial Sălaj al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului contractual, s-au primit promisiuni că se vor achita integral restanţele până la sfârşitul lunii martie. Banii pentru echipament sunt alocaţi de Ministerul Internelor pentru uniforme noi şi încălţăminte. Potrivit sursei citate, anul trecut, poliţiştii au primit aproximativ 10 la sută din norma de echipament, suma acordată unui agent de poliţie fiind de circa 2500 de lei. Astfel, poliţiştii care au dorit să-şi înnoiască ţinuta, anul trecut, au fost nevoiţi să scoată bani din propriile buzunare.
Potrivit unui comunicat al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, situaţia restanţelor a fost lămurită abia de curând.”Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a solicitat, în mod oficial, lămuriri cu privire la plata contravalorii echipamentului restant din anul 2012. În acest sens, vă comunicăm că în perioada 18-20 martie 2013, Ministerul Afacerilor Interne va vira sumele de bani necesare achitării integrale a contravalorii dreptului de echipare pentru anul 2012 către toate unităţile subordonate”, se precizează în comunicat.

Alte articole

3 Thoughts to “Poliţiştii sălăjeni îşi primesc banii pentru uniforme”

  1. Anonim

    Da la ceilalti salariati pe cand bani de haine?

  2. Anonim

    Ar trebui sa le dea tinuta nu bani pt. tinuta. Sunt convins ca acesti bani nu sunt cheltuiti pt. scopul in care sunt dati, cel putin nu la majoritatea cadrelor.

  3. Anonim

    Sub umbra anonimatului toata lumea e desteapta si in masura sa dea sfaturi tuturor.Cacaciosilor !

Leave a Comment