Polițiștii au donat sânge pentru a salva vieți

Polițiștii sălăjeni au ales să facă un dar neprețuit, în preajma sărbătorilor, oferit din inimă – au donat sânge pentru a salva vieți! Pentru că nevoia de sânge este permanentă, în aceată dimineață, 9 decembrie, șapte polițiști de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Zalău s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj, de pe strada Simion Bărnuțiu, din municipiul Zalău, pentru a dona sânge pentru cei aflați în nevoie.

Gestul polițiștilor sălăjeni a fost unul benevol, înțelegând că în acest mod pot contribui la salvarea vieții unui copil, a unui părinte, a victimelor accidentelor rutiere sau a pesoanelor aflate în suferință, pentru care donarea de sânge oferă o șansă la viață.

Gestul polițiștilor vine ca un îndemn adresat comunității de a li se alătura în misiunea de a salva vieți printr-un gest atât de simplu, dar de o importanță vitală. „Îi îndemnăm pe toți cei eligibili din punct de vedere medical să facă acest gest simplu și benefic, atât pentru sănătatea lor, cât și pentru viața celor aflați în momente delicate. Un singur donator poate salva printr-o donare, cel puțin trei vieți!Donează sânge! Stă în puterea noastră să ajutăm!’, este mesajul donatorilor.

One Thought to “Polițiștii au donat sânge pentru a salva vieți”

  1. […] Polițiștii sălăjeni au ales să facă un dar neprețuit, în preajma sărbătorilor, oferit din inimă – au donat sânge pentru a salva vieți! Citeste mai mult […]

Leave a Comment