„Protest” printre fermierii din Sălaj. Mai mulți apicultori au anunțat că renunță la conturile unei bănci austriece

Mai mulți apicultori sălăjeni, dar și cultivatori de legume au anunțat pe rețelele de socializare că vor renunța la conturile pe care le au la o bancă austriacă, iar alte mesaje sunt îndreptate împotriva importurilor de produse din Austria utilizate în agricultură. Cosmin Meseșan, un important apicultor din Sălaj, vine cu un astfel de îndemn, inclusiv pentru a nu mai folosi motorină de la stațiile de alimentare ale companiilor cu capital austriac. „Importul de material biologic apicol din alte state este interzis prin lege, dar austriecii au dorit să omologheze la noi o rasă de mătci. Știu că există încercări de a importa din Austria, dar eu îi îndemn să nu o facă”, spune Cosmin Meseșan. Anunțurile vin în semn de protest față decizia Austriei privind intrarea României în Schengen.

One Thought to “„Protest” printre fermierii din Sălaj. Mai mulți apicultori au anunțat că renunță la conturile unei bănci austriece”

  1. […] Mai mulți apicultori, dar și cultivatori de legume din Sălaj au anunțat pe rețelele de socializare că vor renunța la conturile pe care le au la o bancă austriacă, iar alte mesaje sunt îndreptate împotriva importurilor de produse din Austria utilizate în agricultură. Cosmin Meseșan, un important apicultori din Sălaj, vine cu un astfel de îndemn, inclusiv pentru a nu mai folosi motorină de la stațiile de alimentare ale companiilor cu capital austriac. „Importul de material biologic apicol din alte state este interzis prin lege, dar austriecii au dorit să… Citeste mai mult […]

Leave a Comment