Plusuri, minusuri și sfaturi pentru amatorii de pariuri sportive live

Pariurile live, cunoscute și sub denumirea de pariuri din mers, reprezintă mizele plasate pe pronosticuri în timpul desfășurării anumitor evenimente sportive. Odată cu boom-ul tehnologic, pariurile live au devenit extrem de populare și în țara noastră. Astfel că, în zilele noastre, iubitorii sportului care urmăresc partide de fotbal, tenis, baschet, volei etc. obișnuiesc să se implice financiar în anumite partide pe care le urmăresc.

Un parior spunea că pariurile live sunt o armă cu două tăișuri, pentru că îți permit să generezi câștiguri rapid, dar te și pot duce la sapă de lemn mai repede decât orice altă formă de pariere. Totul este, să știi să folosești această armă în favoarea ta. Așa că, în continuare, vom prezenta câteva dintre punctele forte și pietrele de poticnire ale acestei forme de a paria, furnizând, în același timp, câteva sfaturi utile.

Acestea sunt câteva dintre plusurile pariurilor live:

  • Pariezi în funcție de ce vezi – Vezi ce se întâmplă pe teren și poți decide momentul în care să te implici financiar în partidă sa poți pur și simplu să spui pas, dacă lucrurile nu sunt așa cum te-ai așteptat. Anumiți pariori aruncă bani în luptă fără să se uite la meciurile pe care pariază, însă acest lucru trebuie evitat, cu excepția situațiilor în care se urmărește o strategie bine pusă la punct sau atunci când este vorba despre închiderea unui pariu.
  • Rulaje mai mari într-un timp foarte scurt – Fie că vrei să rulezi un bonus la pariuri online sau că vrei să joci o strategie care se bazează pe un număr mare de pariuri, pariurile live îți pot fi extrem de folositoare. În plus, poți juca mai multe pariuri pe parcursul aceleiași partide, pe care ai analizat-o în prealabil, deci câștigi și ceva timp din acest punct de vedere.
  • Poți practica tot felul de strategii inedite – Ai auzit de strategia Minutul Următorului Gol? Aceasta poate fi practicată numai online, prin intermediul platformelor de pariuri live care oferă pariuri la goluri pe intervale de 10-15 minute. Un alt exemplu ar fi strategia Easy Money, care necesită pariuri cât se poate de sigure, lucru care se întâmplă des pe parcursul desfășurării partidelor.
  • Adrenalină la cote maxime – Dacă ești un microbist adevărat, poți să-ți faci serile mult mai interesante dacă joci la pariuri live pe meciurile pe care le urmărești. Știind că poți oricând să iei parte la acțiune și să închizi pariurile înainte de termen, cu ajutorul funcției Cash Out, vei avea parte de trăiri intense și de emoții cum nu ai mai experimentat. Totuși, dacă speri să ieși pe plus la pariuri, este indicat să nu mizezi pe echipa ta de suflet.

Există însă și câteva minusuri în rândul anumitor pasionați care joacă pariuri live:

  • Tentația de a juca la recuperare este mai mare – Dacă te obișnuiești cu dinamismul pariurilor live, este foarte probabil să simți impulsul de a mări mizele după câteva rezultate ghinioniste, în speranța de a-ți recupera imediat pierderile. Această abordare duce întotdeauna la golirea băncii, mai devreme sau mai târziu. De aceea, este bine să-ți faci un program și să-ți impui anumite limite peste care să nu treci niciodată.
  • Mizele pot părea mai mici decât sunt în realitate – Soldul contului de pariuri este deseori tratat cu o mai mare lejeritate decât banii în numerar. Cifrele de pe ecran nu au același impact cu cel al banilor lichizi. Au existat pariori care au mărturisit că au mizat sume mult mai mari decât cele cu care erau obișnuiți atunci când au pariat online în timpul desfășurării unor partide. Aici intervine importanța aplicării unei strategii de money management, fără de care succesul în pariuri sportive live devine imposibil.
  • Pariurile live pot fi înșelătoare – Dacă nu ți-ai făcut bine temele și urmărești o partidă, este foarte posibil să te lași păcălit de forma de moment. Dacă vezi o echipă oaspete care își creează două ocazii mari de gol în primele 10 minute ale jocului, vei fi tentat să mizezi în favoarea acesteia, deși este posibil ca gazdele să înceapă să domine jocul după primele 15 minute. Astfel de situații pot fi preîntâmpinate dacă jucătorul analizează cu atenție partida, excepție făcând meciurile aranjate, care efectiv îți pot da peste cap toate calculele.

 

 

Leave a Comment